Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

Forget Paris

Ponedjeljak ujutro...
Dakle, jučer sam pokušavao učiti geografiju. Nije išlo, jednostavno nemam volje, mozak mi ne radi kako treba. Otišao sam sa svojim starim prijateljem Matejem van, bilo je fora. Na kraju smo završili kod njega pijući sok i na kompu. Više nikad neću jesti išta iz mora, don't ask....fuj. Idem u Pariz u četvrtak, should be nice. Test je prošao jako dobro, tko bi rekao, sve sam znao. Iz infice dobih pet, yippie. Dan je također bio dobar, kada bi bar svaki dan sat trajao trideset minuta.

Dobili smo obavjesti za LARP, pa sada tražimo klan. Kuffner javlja da je našao neke, no vidjet ćemo još. Prvo snimanje za JANAF će biti za dva tjedna. To će biti jebeno, samo trebam izvježbat glasnice. MASIVNO! Er, right. *spins 360 like a weird person*. Matko će nam gostovati kao gitarist, weee. Slušam Alles gut od TBF-a i divim se suncu, napokon. Sunčana koplja prolaze kroz rolete i griju me,
a ja smješkam se k'o budala bez ikakvog razloga. No život je stvarno lijep, i ja uživam u svakom trenutku kada se probudim, onako sav mamuran. Pogledam kroz prozor, a vani sunceeee! Izađem iz sobe, udarajući od zidove k'o fliper, poluslijep. Kada ono, sunceeee! Koje me prokleto oslijepi, ali nema veze.


Utorak...
Nda, Mislav je testirao svoj Weird Quotient. Bodul i ja se možemo posramiti, jer on je

141

MASIVAN!Maj gad... 141, hau? Hau maj gad? Još malo pa idem u Pariz, yippie! Muahahaha! Ne bih ja išao ta dva dana u school, no way. Uganuh gležanj preskačući uže, boli. Mislim, uspio bih ja to da nisam dan prije imao intenzivan trening i da se tamo nisam već dovoljno izubijao, a tek studentica... EGAD!

Srijeda...
Danas smo se pod velikim odmorom Ivor, Matko, Ban i ja nažderali ćevapa + luk, pa smo pod nastavom smrdili k'o sotona. Čak nas je prof. Šimara molila da ne pričamo, a tek reakcije cura, sheesh, k'o da se one nikad nisu nažderale ćevapa + luka. Sutra idem u Pariz, hehe. Radim popis kaj da kome donesem... Bah. Čeprkao sam po netu, i na sajtu modernih vremena i naišao na ovo.

http://www.moderna-vremena.hr/zaratus/razg_edoripper.asp

K'o bi rekao? Moj stari i Ripper, 1 on 1, mano a mano...ndaaa. Uglavnom.
Vidimo se u ponedjeljak i tako dalje. Držite mi fige, ne želim pobrati batina u neredima, al' ako ne vijestima vidite mene kako bacam molotov na murju, nemojte se iznenaditi, mentalitet rulje je gadan.


Post je objavljen 22.03.2006. u 14:47 sati.