,dinamovka001.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamovka001

Marketing

Croatia osiguranje u Dinamuthumbup



Uspjeh stvaranja eurpskog Dinama gotovo je siguran! U plave redove pristupio je i nas najstariji, najveći i najuspješniji osiguravajući brand: Croatia osiguranje. Tradicija ove tvrtke seže do 19. stoljeca. Ugovor o suradnji sklopljen je 15.ožujka 2006. godine u prostorijama Croatia osiguranja, potpisali su ga gospoda Hrvoje Vojković, predsjednik uprave Croatia osiguranja i Mirko Barišić, predsjednik NK Dinamo.
Potpisivanju su, između ostalih, nazočili i predsjednik Nadzornog odbora Croatia osiguranja i ministar financija Ivan Šuker, gradonačelnik Milan Bandić i izvršni dopredsjednik NK Dinamo Zdravko Mamić.
"Suradnja s Dinamom kao tvrtkom traje od 1997. godine, ali ja suradjujem s Dinamom i puno dulje", rekao je gospodin Vojković. "Dinamovac sam, čak sam i trenirao u Maksimiru, ali sam na vrijeme shvatio da nisam rođen za nogomet." Ali gospodine Vojkoviću, za pomoć vrhunskom klubu - jeste!!

BBB u Maloj dvorani Doma sportova slavili rođendan

Preko 4.000 Boysa je u petak uoči nastavka 1. HNL napunilo Malu dvoranu Doma sporotva na velikom koncertu u povudu 20. godišnjice postojanja Bad Blue Boysa.

Rođendansku proslavu uveličali su Prljavci, Baruni, Psihomodo Pop, Davorin Bogović, a na pozornici su se pojavili i svi igrači Dinama na čelu s Zoranom Mamićem, Josipom Kužeom i zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.



Post je objavljen 22.03.2006. u 11:28 sati.