Image Hosted by ImageShack.us,djuki.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuki

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us

Ja više ne mogu... Ova kiša me totalno izbija, a komad iz matiše još više. Danas pišem ispravak i jutros sam se digla da bi učila. Počnem rješavat prvi zadatak..i neznam ga riješit. U bilježnici ima najlakši primjer koji mi uopće ne pomaže nego me još više zbunjuje! Nekako mi se čini da neću ispravit matišu danas...
Jedva čekam ljeto, i onaj feeling kad se probudiš u podne i onda neznaš šta bi od silnog izbora. Ljeto me tako obnovi! Totalno! A za ovo ljeto imam lude planove. Što znači da me uopće neće bit mado!! Sad za proljetne praznike Alen ide u Prag, pa da ja ne budem looserica, idemo Ke i ja u Ljubljanu kod moje sestre... Kako će nam bit dobro!
Jedan od meni dražih filmova je Žal. Zamislite da postoji neko savršeno mjesto na Zemlji i da mogu otić tamo i živit kako me volja. Da ne moram radit za novac, razmišljat o problemima... Zakon! Da mogu, sutra bi se spremila i otišla na takvo mjesto!!!
E ljudi jučer mi je KoFmir dala slike iz Zagreba na kojima sam full ubijena pa ako ih baš želite vidjet stavit ću vam ih... Samo recite! Poosa!
EDIT:
Budući da Nina bubamaja tako jako želi vidjet mene ubijenu (iako me mogla vidjet na Chupinoj maturalnoj) evo joj kesli:

Image Hosted by ImageShack.us
pApAmo KOKOJA

Image Hosted by ImageShack.us
Pa sad recite da Sike nema ROZE rukavice!!!

Image Hosted by ImageShack.us
...e neznam...

Image Hosted by ImageShack.us
Nakon što nas je murjak potjerao... Zipa čokoladu!

Image Hosted by ImageShack.us
A jaaaadni...

Post je objavljen 22.03.2006. u 21:48 sati.