Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maleni1986

Marketing

Taj dan


Nije bilo to tako davno, bilo je to još ovaj četvrtak. Ujutro me je podsjetila da podignem dokumente koje sam trebao po njoj poslati svojima doma. Mislio sam prvotno to poslati poštom još u utorak, ali mi taj dan rekla da neka se ne žurim, da će to ona uzeti u petak sa sobom doma i da će dati mojima.
Ma sto posto ste već pogodili, da ti dokumenti nisu otišli sa njom. I što je najgore, to mi je javila tek u četvrtak, poslije podne.
Ona nije uspjela naći cijeloga četvrtka deset minuta da se nađemo te da joj dam te papire. Barem je uspjela naći izgovor za bilo koji dogovor i kratko napisala: "Stvarno nemrem, pa pošalji poštom sorry"
I što bi joj sada mogao reć? Nisam rekao ništa. Odmah sam otišao na poštu i ne znam da li će doći na vrijeme, do ponedjeljka ujutro.

A njoj bi to bilo samo deset minuta, tako malo, a na kraju je ispalo tako puno :'-(

# - 17:07 - Komentari (3) - Isprintaj - #

..precesto se dogadja ovo sto se tebi dogodilo.. a najvise zato sto je tako lako obecati nesto, ali je nekima poprilicno tesko obecanje i izvrsiti.. nije li onda bolje nista ni govoriti?! ..vjerujem da ni sam nisi siguran sto bis sada, znam da si razocaran.. bilo bi dobro da razgovarate.. ocito ti nju smatras boljom prijateljicom, nego sto ona smatra tebe.. malo ce grdo zvucati, ali prava prijateljica bi nasla 10ak min., ipak su vazni dokumenti u pitanju, a i sama se ponudila.. preolako te mozda shvaca nazalost.. (sirenica 19.03.2006. 18:00)
# Pročitala sam tvoje postove o prijateljstvu. Istina, možeš imati mnogo poznanika ali tek nekoliko prijatelja.. prijateljstvo je istovremeno dar ( da prepoznaš s nekim nešto zajedničko što vas povezuje ) ali isto tako je potrebno raditi na njemu kako bi se produbljivalo i postalo ono pravo. Želim ti da pronađeš prave prijatelje, sigurna sam da ćeš ih imati jer ti je stalo, to vidim iz tvoji postova. Pozdrav :) (mirta 20.03.2006. 00:16)
# ..ostavljam ti pozdravcic, onako na brzinu.. :) (sirenica20.03.2006. 23:03)


Post je objavljen 22.03.2006. u 10:16 sati.