Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matek5

Marketing

Bože, POMOZI!! :(

Image Hosted by ImageShack.us

Najgori dan u životu… Čini se da sam ustala na lijevu nogu jer mi NIŠ nije polazilo za rukom… Nakon škole smo Cifa, Tea i ja išle kod Tee doma i vježbale smo malo kemiju (moš mislit) tak da sam doma došla u pola 4. Onda sam s istim busom trebala ić natrag u Samobor, al ja čekam, čekam… Nema busa… Valjda je bil u kvaru il mi je pobego (ne bi se čudila)… OK, mama me vozila – morala sam u knjižnicu objasnit Veri i Anji kemiju jer sutra pišemo test. Tam sam bila valjda 45 min… Došla je Fofy i dala nam "zadatke za vježbu"… :)
I onda sam trčala na bus… Da stvar bude gora – izgubila sam pokaz… NEMAM POJMA di mi je… Jooj, ubit ću se… (Don`t worry – it`s just a metafore…)
Doma sam došla u 6 i sjetila se da sam u knjižnici ostavila bilježnicu iz kemije… Zvala sam Tinu u školu da mi ju donese, al nije stigla. Sad sam malo prije išla po nju (bilježnicu, ne Tinu), al OK, naučila sam iz njezine stare bilježnice i udžbenika…
Hrvatski – nisam ni pogledala… Mogu samo molit Boga da me ne pita sutra… Ma valjda neće… :) Znate, NADA UMIRE ZADNJA… Ili POSLJEDNJA?? Ma nemam pojma… Još da o tome razmišljam?!
Eto, ovaj dan mi nije bil baš savršen… Tak mi i treba kad sebe stavljam u zadnji plan i hoću pomoć drugima ako mogu… Eh, kaj ću sad?? Ko zna kaj će još bit, večer je tek počela… Sve se bojim… Kemiju znam (valjda) tak da se nadam da će sutra bit bolji dan… Drž`te mi fige!! :)

Post je objavljen 21.03.2006. u 20:32 sati.