Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zmajkovito

Marketing

Ponedjeljkom oko osam

Image Hosted by ImageShack.us
Evo konačno TV programa koji rješava sve moje nedoumice što braniti gledati mlađim ukućanima: sex ili nasilje? Ovdje ima jednog i drugog. Uglavnom stalno.
Primjerak sam roditeljice koja nije uspjela rasčistiti neke stvari u svojoj glavi na vrijeme, a djeca počela već pratiti TV program u izobilju. Pa tako, kad se po ekranu isprepletu gola tijela, meni nelagodno, prebacujem program, sklanjam prizor, a kad se poubijaju njih pet, šest, deset, meci i krv na sve strane, ja mirno gledam i ne osjećam ništa, jer to je samo fikcija, ne?
Pa šta nisam grozna? A sad je kasno.
Izreklamiraše novu seriju, a ja sam baš htjela vidjeti našeg zgodnog glumca na privremenom radu u Italiji...Posjeli se mi, odjednom svi na okupu, sad svi hoće vidjeti. Uh. Znam da su stavili termin u 20.00 h da bude što veća gledanost, ali ipak je prerano! Užario mi se daljinski od promjena programa. A oni svi viču: ma daaaaaj maaamaaaa!
Eto pogreške u odgoju. Imam o čemu misliti!
Ako je radnja serije preslika sadašnjeg trenutka, a čini mi se da jest, imamo svi skupa većih problema od ovoga što mene trenutačno muči.
A, zgodan je Aleksandar, nije da nije.


Post je objavljen 21.03.2006. u 19:54 sati.