Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podroom

Marketing

JUTRO KASNIJE

Dim cigarete se polako dizao do stropa. Soba je bila ispunjena teškim nikotinskim mirisom, tako jakim da su me pomalo pekle oči. Mirisao sam ruku. Njen miris je još bio prisutan. Njen znoj. Njen vaginalni sok. Njena krv. Boljelo ju je, ali nije se bunila. Tražila je to.
Upoznali smo se par tjedana prije na nekom tulumu i razmijenili brojeve. Noćas mi je samo poslala poruku "Dođeš do mene večeras?". I to je bilo to.
Starija je od mene nekoliko godina. Iskusnija. To je zapravo dvosjekli mač. S jedne strane sam mnogo naučio od nje i doživio neopisivo zadovoljstvo, a s druge, cijelo vrijeme sam bio preplašen da ne uoči razliku između nas dvoje. Naravno trudio sam se ne pokazati to. Cijelo vrijeme sam ja započinjao novu igru.
No naučila me nečemu što je vrlo bitno. Od tog trenutka sam se uvijek trudio prvo zadovoljiti curu. Ipak njima treba duže da dožive vrhunac. Ali isplati se. Jer kada curu zadovoljite, onda praktički nema onoga što ona ne bi učinila za tebe. I duže traje. I puno je više zabave. I nazvat će te jutro kasnije.
Mnogi muškarci griješe. Kada dođu u situaciju, onaj trenutak prije samog čina vođenja ljubavi, izgube razum. Prestanu misliti o onome što rade, kako to rade, i što je najvažnije, prestanu misliti o drugoj osobi. Pa se čude kako to u filmovima traje satima a njima ne više od pet minuta. Miješaju sex sa masturbacijom. Polovica užitka u činu sexa je to iščekivanje. Cijelo vrijeme radiš sve da dođeš do vrhunca i onda prestaneš baš kada ti treba još dva-tri "zamaha".
Sljedeće jutro kada sam se probudio, na mobitelu me čekala njena poruka. Nisam joj odgovorio. Ipak me ne zanimaju takve cure.


Post je objavljen 21.03.2006. u 18:59 sati.