Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenninzivot

Marketing

2.3.- u naormali???

thumbupKak da kažem, sve je u normali, ne pravoj, ipak su dve cure mrtve, a harry teško ranjen!
Par minuta poslje nego što je amy prošla, stigla je pomoć. Ja sam mislila da je harry mrtav, ali očito nije bio. Izgubio je 40% od sveukpupnog postotkla krvi u tijelu. U komi je trenutno,m nitko nije siguran hoće li se probuditi.
Iako sam to trebala tek za tjedan dana, danas mi je pomfrayica skinula gips s ruke. Poslje ručka je došla mary natrag u hogwarts. Sve smo je izgrlile, jer je nismo vidjele skoro 2 tjedna! Očito joj nitko nije rekao što se desilo harryu, tako da je bilo prilično teško objasniti joj gdje je harry;

Mary- e ljudi! A di je harry?!
Maya- pa mary, stvari stoje ovako...
Ja- harry je imao nesreću...
Mary- kakvu sad nesreću? O čem pričate?
Amy- netko je na njega bacio sectumsempru....on je..on je u komi mary...
Mary- ovo je neka šala! Molim vas mi recite da je šala!!!
Ja- mary..nije šala..

Mary je ostavila kofere na hodnku i odjurila u bolnicu. Trčale smo za njom. Kad je vidla harrya u bolničkom krevetu plakala je. Ostala je s njim, a ja sam imala rune, predmet koji mi najlošije ide. Bilo je užasno!!! Dobili smo tekstn od stranice i po, i trebali prevest!!! Na moje iznenađenje draco i ja smo jedini uspješno preveli, tj. on je preveo a ja prepisala, pa smo zaradili 15 bodova! Na travarstvu smo brali biljke koje povećavaju adrenalin, koje ćemo smixat u napitak kod snapea. Tu smo zbog gojla zgubili 5 bodova, jer je zašlatao profu(fuj!!!),a on će još i ić dambaču na razgovor. U zabranjenoj šumi je počela kiša, i starke su mi, naravno potpuno propustile!!! Khmmmeeeeeee! Mary se nije pojavila na npreobrazbi, koju smo imali s gryffindoriuma, očito je sjedila kraj harrya, kojeg će sutra prebacit u sv. Mung. Iinače sam planirala napravit tulum u mojoj vikendici u hoagsmedu, al je to sad totalno neprikladno, i nikome se neda tulumarit! A kak i bi?! Kad svi strepe od smrti. Nema veze, popravit će se sve već, vidjet ćete.
Ajde, kissam vas sve!!!

Kiss, forever yours lenna v.


Post je objavljen 21.03.2006. u 15:20 sati.