Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/purger1ce

Marketing

100

Evo osjećam neku potrebu da napišem par redaka pa evo, tema je ovogodišnji Globusov izbor 100 najljepših (a negdje piše najzgodnijih) Hrvatica.
Ovo im je treća godina zaredom, ove godine su promjenili glasačko tijelo sto se i vidi po izboru djevojaka :P
Prvo što me zasmetalo je naslov: pa jesu najzgodnije ili naljepše, to nije isto, al dobro valjda se urednici nisu mogli dogovorit pa im na jednoj strani piše jedno a na drugoj drugo.
Druga stvar: prilog je prekratak, ima nekih 26 stranica s time da prvih bar 14 otpada na one najzgodnije a ostale su doslovno zgurane na preostalih par stranica.
I na kraju sam izbor, ne samo najljepše nego i ostalih.
Za one koji ne znaju pobjedila je Severina. Ok je ona zgodna al opet, bas da je najljepša i nije, al to je samo moje mišljenje izgleda.
Druga je Iva Jerković, ma ona je zgodna, može proc. E onda malo iznaneđenje Mila Horvat (tko je ona nisam sigurna al kažu da je zvjezda jutarnjeg tv-programa, aj vjerovat ćemo im)
Dalje Mirna Maras, pa Nikolina Pišek,onda opet iznanedenje Mia Šlogar (miss sporta prije 3 godine), Emina Šokota, Tatjana Jurić, pa Lana Pavić i prvih deset zavrašava s Lanom Biondić.
Dalje naravno još hrpa nepoznatih cura i žena, a nekima i poznatijima su stavili slike koje koma izgledaju i koje su pregrozne. Začudilo me i čudan poredak slika cura od broja 19 do 70, kojima su dali ''čak'' deset stranica, naime do cure s brojem 19 se nalaze 25, 26 i 23, možda je bilo namjerno a možda su samo htjeli uštedjet na prostoru.
Image Hosted by ImageShack.us
pobjednica


Evo i previse sam pisala..tj. kritizirala ali sve s nadom da ce se sljedece godine vise potrudit i da neće cijeli prilog izgledat ko da je rađen lijevom nogom...
Nadam da se nitko neće naljutit zbog ovog jer ak dođe do toga mičem post.
Pusa


Post je objavljen 21.03.2006. u 12:21 sati.