Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelsareborntodie

Marketing

Kad bi dao Bog...

Eto novi post valjda svi željno očekuju... :)
Hrvoje i ja smo danas pričali neš u školi i dala sam mu CD-e koje me molio da mu dam da si preprži, još on meni kaže :"Pa kak si se sjetila donjet?" :) A ja si mislim...pa dečko, cijeli dan mislim o tome kak ti moram dat CD-e da možemo pričat. I tak je dobio moje CD-e i počeo glasno čitat TRLA MIX po hodniku a mi krepavamo od smijeha. Išao je doma u 14:00 pa ga nismo uspjele puno vidjet ni zadržat. Jedino mi je bilo drago kaj sam mu vidjela osmijeh :)
Kak je kod mene i Čaby na radijatoru bila Anita,bivša oh Hrvoja, nismo uspjeli puno razgovarat ali sam vidjela da je Anita mene gledala sa takvom mržnjom u očima, a Hrvoja je bolio kurac za nju. :) A ja sva u oblacima.

Vidla sam Crnog, ali kaj ja znam... Niš posebno... Bilo mi je drago kaj sam ga vidla ali... Više mi je pogled bio usmjeren prema Hrvoju, mojoj stvarnosti, onome što bi kakti mogla imati, a ne da zamišljam kak sam sa Crnim a brijem da se to nikad nebi dogodilo...

POMIRILA SAM SE SA WILLY-EM WEEEEEEEEEEEEEEE... :) :)
Ja sva happy. Lik ide unutra u školu i kad si opet mislim da će proć pokraj nas ko pokraj duha, on dođe do mene i kaže, više se ne ljutim na tebe. :) I tak smo se počeli zafrkavat i pomirili smo se. :)

Kaj mislite ko mi je prvi danas poslao poruku? Glavom i bradom, TURKY!! Nisam mogla vjerovat, inače se ne dopisujemo ali danas smo se neš malo... Čisto da se malo bolje upoznamo. On je bolestan pa nije danas bio u školi, ali je rekao da bi me volio upoznati, i da bi mu bilo drago da me vidi. :) Ja sam samo rekla da sam čula da ima curu,a on je na to rekao da ima. I niš, nastavili smo razgovor, i nakraju ćemo se upoznat. :)

Kaj je još bilo? Pa eto... Ćondić me zvao na kavu u nedjelju, tj. jučer. A ja neznam više kaj da napravim. Danas smo Willy i ja pričali o njemu i pitala sam ga kaj njemu Ćondić govori o meni. I on je reko da nesmije niš reć, a onda je reko da ga pitamo kaj nas zanima i onda će on samo odgovorit sa da ili ne. I Čaby je odma prešla na stvar i pitala ga je dal oče zabrijat samnom, i on je reko da oče, onda je pitala jer Ćondić oče bit samnom, i ovaj je reko da oče. Meni je bilo tako neugodno. A onda je malo pretjerala i pitala jer me oče kresnut, a Willy je reko da oče. Ja sam odma rekla da mu kaže da nema šanse... I ok. To je bilo to u vezi Ćondića, samo kaj više pred Willy-em nesmijem niš govorit u vezi drugih dečkiju, jer bu ovaj sve to reko Ćondiću. Bezveze. :)

Danas je ajmo reć bio jedan od takvih dana kakve ja volim. Lijenčarili smo. Nismo niš delali i njemački-niš, geografija-niš, čak nas je pustio prije i saznala sam da je išao u moju osnovnu školu!! :) zatim smo imali fiziku i cijeli sat smo se zajebavali u zadnjoj klupi i tak... :)
Ma zakon, bio je baš super dan. Pun zanimljivih stvari... :)

Ljudi idem spavat, tj. idem gledat INDEX (23:00-01:00 Z1) :)
Ciao i kiss

Post je objavljen 20.03.2006. u 00:02 sati.