Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ogromnosmece

Marketing

ej ljudi

Evo nisam odavno napisa post pa sam odlučija napisat koji.
Sta bar sam se sitija... nego u ovih prošlih dva tjedna valjda od kad nisam napisa post uspilo mi se desit to da sam bija na prometnoj panduriji odnosno na trećoj policijskoj stanici radi motora na kojem sam uhvaćen u alkoholnom stanju sa 0,52 promila u krvi a zamislite vi to a još da sam bar normalno zaustavljen nego sam ja pokuša pobić panduru a on mene sa znakom onim sta drži u ruci STOP olitiga kako mi volimo to nazvat lizalicom prika preko prsa tako da sam vam se ja lipo naša na podu i dobrih
2 , 3 minute pokušava doć normalno dozraka .. ... Neznam jel vam ovo zvuči normalno ili ne ali tako sam ga tija puntat šakom da mi je malo falilo .. . i počeja me tu pandur ispitivat bla bla bla da će mi zvat roditelje ovo ono ja njemu upa da mi nezove doma da mi stari ima PTSP da će me ubit ka ovo ono da se pokušam izvuć i u datom trenutku pojavi se vale sa blekerom zamislite vi to i vale da osobnu i pandur ka kaže da će me pustit kad ono kad je vratija Vali osobnu oni me strpaju u maricu i ravno na panduriju zamisli koji su mi ĆORAK ali baš pravi ĆORAk uvalili ma koji ćorak uvali su mi duple mješane ČEVAPE onoo prika moj nemogu virovat i u stanici neprođe niti 10 min nakon sta sam doša eto staroga pozdravlja sve pandure a sta sam posli svatija da ih sve zna zamisli ti to napiše pandur neki kurac ja potpišem i puste me ća kraj priče .. .
A dan nakon toga ja idem bezveze na rođendan od nekog osmaša bože sačuvaj a iša sam samo radi toga šta sam čuja da idu u piceriju koja je 500 metara od moje kuće u kojoj sam se najia tako dobro da sam jednostavno mora ostat u sidećem nepomičnom položaju sljedećih po ure nakon bujnog objeda ... . i krenemo mi tako dalje ja im kupim piće zamisli looool Moskvu od jedne litre i nesićam se još litru neke žestije .. . oni se opiju ka da im je drugi put u životu šta najvjerojatnije i je možete mislit kako mi je bilo zabavno gledat pačurliju kako padaju po podu mortus pijani krive se ono od dvi čaše od 5 deci zamisli ma to su bila najbolja pijanstva brate kad se sašiješ od dvi tri čaše il kad popiješ litru vinčine pa posli neznaš ko ti glavu nosi ma pusti ti pri če prava stvar !!!
I nakon tako puno smjeha i pizdarija šta sam se nagleda dođe meni nečiji mobitel uruke i šta ću ja gladnik stavim ga u đep i nestanem kužite ono nije bilo uopće razloga da ga vratim jel ionako nisam zna od koga je a nisam ima mobitela od onoga incidenta na Baćama haha ... ..
E sad ujutro ja se probudim počeli oni pozivi ko i poruke Vrati mobitel znam ko si bla bla i cilo jutro prođe uredu mene i hasu mali bruno vozija na motoru spustili se do baća i meni puka film da bacim karticu jel su me upilali više pozivi a i Hasino upilavalje da vratim mobitel i šta se desi ja bacim karticu umore vrati me bruno doma i popodne se nađem snjima i Haso me uspije nagovorit da vratim mobitel i on ga odnese nekom tipu .. . taj tip vrati vlasniku a kad vlasnik moba odnosno njegov stari zove hasu i ono govori mu : " Čuješ ti ka mali klipane ono doću vam doli slomit ću vam pičku poubijat ću vas sve ako nevratite karticu ili do 7 uri navečer nedonesete 200 kn u poštanski sandučić a bidni haso se usra ka grlica počeja govorit pizdarije ono ovo i tip mu poklopi i ja kažem Hasi ka daj vidi skojeg broja je zva da ga nazovem i nazovem tipa i govorim mu ka da nemamo pojma ko je zakinija mobitel a i da nemamo pojma di je kartica i da nećemo mi davat nikakve pare onda on meni počeja pritit a meni puka film počea mu psovat sve po spisku i govorim mu ka da ću mu doć sa sikirom da ću mu je zabit posrid čela ono ovo ... a šupak je navodno snimija taj razgovor no to nema veze i šta Haso cili usran govori da ide doma po pare i da će mo mu ih odnit i ja prista boli me kurac mislim se u sebi nisu moje pare i krenemo nas desetak prema dujlovu i dođemo tipu pred kuću ja ga nazovem i rečem mu ka da imamo 150 i da mu nedam više a on meni sa nekim usranim glasom da on uopće neće silazit dok nedonesemo 200 ja mu kažem da nemamo više i da nedamo i da siđe doli i poklopim kad vidiš lola se ne silazi nego za 15 minuta vidiš njega dolazi sa pandurom , ženom i počne srat lola koji je ono priča samnom na mobitel ja odma se zaderem JA ono i pandur dođe domene kad pogledam malo bolje ženu koju je dovuka i vidim ta je ta žena prošla već tri puta pored nas valjda ju je posla da izvidi situaciju ono ovo da vidi jesam li doša sam nakraju smo skontali da se usra .. . i da je zato pozva pandura al najsmišnija scena on svih mi je bila kad mi je upa JEL TI ZNAŠ KO SAM JA kad sam mu ja isprid pandura troka u facu ajmeee i nakraju je sam sebe zajeba i poče nam pritit da će nas sve sam pobit ono ovo a neki prčo nema ga šta vidit manji je od mene zaglavu i pandur nas tu također počeja ispitivat opet pitanja bla bla bla i pusti nas ća uz to da nas je legitimira mi se pokupimo prema mertojaku i eto ti sranja .. .

znate koji je moj zadnji zaključak IZ JEDNOG GOVNA U DRUGO NAKRAJU ĆU SE UGUŠIT U VLASTITIM GOVNIMA . ...............

Post je objavljen 20.03.2006. u 22:07 sati.