Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/horvat

Marketing

Kužiš ono, Matični Pečat Thompson je u biti Metal glazba

Kaže moj frend. I kad bolje pogledam (tj. poslušam) ima tu nešto. Čovjek je osnovao novi žanr. Političko-nacionalistički-sweet metal. Ali i dalje, uz visoku produkciju i scenski nastup sa trobojnicom smatram da je Marko Perković čisto smeće.
Gledam koncert 3 kuma čisto ovako... Hm... Sociološki i došao do zaključka da postoji jedan dobar i valjani razlog zašto bi netko otišao na taj koncert.
A taj je zbog kvazi-ustaških maloljetnica koje oko pupka crtaju slovo U. Još kad joj dođem sa enobejskom pričom da mi je neki predak bio osobni asistent ili koji već kurac Ante Pavelića (a bilo je i toga), i odvedem je do svog auta na "razgovor", i u uho joj nježno šapnem "Evo zore, evo dana", recite vi meni koja se ne bi slomila i poklonila svoju nevinost?

Šalu na stranu, kao što kaže gospodin Thompson "E moj narode, fakat ste u kurcu".-to bi bio kratak opis pjesmice koju izvode. A kako se ja volim zakvačiti i vući stvari van iz konteksta, zapazio sam stih "Ne varaj me sa golubom u rukama...".

Sad ja nisam baš shvatio, ali zaključak bi mogao biti da je dobio razvod braka na temelju toga da ga je žena varala, pri tome imala bijelog goluba (dakle, ima sklonosti prema zoofiliji ili bestijalnosti). Jebote, još dodaš i ptičju gripu i imaš hit čovjeka sa blesavom bradicom i šugavim medaljonom oko vrata koji vjerojatno ima 100 crnih majica i 100 crnih hlača u ormaru.
Meni je takvim forama lako dignuti tlak, a gospodin prevareni je to uspio.

Ali pustimo Thompsona na stranu (ili ga stavimo u kontenjer).
Jučer je bio nadasve i totalno zanimljiv dan. Svečana večer u glavnom gradu Nevade u Brdovcu, g. Don Juan, njegov frizurski sljedbenik und Mr. Horvat su odlučili da pošto je subota i još su relativno mladi, mogli bi otić' negdje na cugu. I oni tako nadobudni krenu put rute66 u bolje sutra. I dođoše u lošije. Nema čudnijeg osjećaja od onog kojeg su osjetili kad su ušli u kafić, a tamo ih je dočekao stih "E moja golubice bijela...". Za taj trio fantasktikus to nije bilo to pa su višesatnim glasanjem skraćenim na 36 sekundi odlučili se zaputiti put Moto Bara. Vozeći svjetlosnom brzinom po "Januševačkoj", naši heroji su ušli u birtiju i privukli pozornost svih tamo prisutnih. Kapetan i časnik zadužen za vožnju capt. Don Juan je poštovao pravilo o 0,0 litara alkohola u krvi i pio je Koka-kolu, drugi časnik jednake frizure (jako mlad) je popio bavariu makar još će se načekati (i to puno) da može legalno konzumirati alkohol. Turist na brodu SS "Proton 313i", g. Horvat je odlučio piti Pelinkovac, i to na više potencija. "Časti i častiti će te drugi", poznata je uzrečica spomenutog gospodina koja se jučer pokazala točnom. Mr. Kat-u-shic i KURTcobainANJEk su ga počastili Pelinom nakon čega je on njih počastio čajem od Hmelja. Također su tom velebnom događaju bile prisutne i Zaprešićh girls Mary-Jane i Petar Pan u ženskom obliku.
Naši junaci su bili prisiljeni brzo napustiti sveprisutne zbog čudnih obiteljskih obaveza i vozeći tek ispod brzine svjetlosti su se vratili u glavni grad Nevade u Brdovcu, i kockarsku meku svijeta.

Rijetko pišem, znam ali to ne umanjuje činjenicu da pišem.

Voli Vas Hrvoje Horvat



Post je objavljen 19.03.2006. u 18:14 sati.