Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vnosijek

Marketing

Night fever


Jučerašnji izlazak mi je bio jedan od najboljih u Osijeku u zadnjih godinu dana! Izgleda da ipak ima nade za ovaj grad. našli smo se u 9 u parkiću na Sjenjaku kolega Aljoša slavio rođendan. sprdali se pričali viceve ovaj Lemal i Đile si ponijeli tekstove pjesama Zabranjenog nabili slušalice i urlali, legende. bili tamo do 11 ja si ponio od kuće litru Vitača popio uz to još malo rakije i jedno pivo. zatim smo ošli do Tvrđe, do tamo nam je trebalo sat vremena, ništ čudno za nas! U tvrđi smo sreli zaštitara Dragana iako mislim da je sve samo ne to, možda neki svodnik? Priča on nama kako se njegov podstanar jebe s nekom butrom u njegovom krevetu i odveo on nas gore valjd da nam to pokaže iako je reko da ćemo dobit kavu i rakije. Kad ono neko mračno stubište smrdi po kojekakvim pišalima i nitko se ne usudi ući unutra. Naposljetku Miro ulazi kad ono lik i butra goli ovaj se dere jebe mater tom Draganu: šta je ovo donosiš mi drogu u stan!
Što me uopće nije začudilo s obzirom na šta smo ličili jučer. Lemal imao neku kožnu eskimsku kapu koja se veže oko brade, Miron imao sombrero ja, miro mrki aljoša bojan zarasli neobrijani! čula se neko lupanje i nije nam puno trebalo da napravimo stampedo i ispadnemo van. Zatim smo Miro i ja ošli u Q a ostali bili malo u carpe diemu malo vani ispred big bena. U Q-u se sprdali popili koje pivo malo se razbacali pa došli ostali po nas i odvukli nas u west! bila tamo neki Sangria party popili dosta toga i opet Miro i ja svojim putem natrag u Tvrđu.
Usput u Sovi kupili ribara Osječko od litre i žvake i to sve koštalo 42kn!!! to me udarilo po đepu danas još nisam ništ jeo moram sad štedit.
kako se nismo mogli napiti dosjetili smo se briljantne stvari-riganje na silu! tražili smo žrtve>ljude koji jedu, dođemo metar dva do njih pa eks dokle ide i onda SLAP!
i tako popili skoro sve(meni ostalo par deci ribara koje sam ostavio pred coctailom), dosadilo nam rigati pa se ošli civilizirano ponašati. čekali na ulazu nekih 20min al isplatilo se čekati. pošto sam se nasekirao nije mi smetala glazba koju inače baš i ne podnosim previše al su zato 2 plesačice oskudno odjevene učinile svoje tak da nismo izašli van do pola 4!
u coctailu smo bili pristojni, razbili smo samo 2 boce. kupili si hamburgere pošprdali par ljudi usput i došo kući oko 4!
eto dosta sam nasrao. uživajte!


Post je objavljen 19.03.2006. u 15:42 sati.