Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Prva Hrvatica u Hefnerovoj palači

Potraga za savršenom djevojkom koja će predstavljati Vatrene na velikom Playboy World Cup Shootingu, međunarodnom projektu koji u Los Angelesu organizira američki Playboy, okončana je na neočekivan način.U avion za L. A. u petak se ukrcava Maja Herdoman, inače stilistica s kojom Playboy već godinama surađuje, no ovaj put Maja će se naći s druge strane kamere.
Kako prenosi portal Voajeri385, konačno se, nakon devet godina izlaženja, hrvatskom Playboyu dogodila situacija kakvu je sam Hugh Hefner u svom uredu zakuhao još 1955. godine.
Hefner je tada, naime, osobno nagovorio svoju tajnicu da se skine za Playboy, tvrdeći da upravo to najbolje ilustrira Playboyevu slavnu formulu razgolićivanja djevojaka iz susjedstva. Jer, ako vam vlastita tajnica ne vjeruje, tko će vam vjerovati? Na sličan način, u casting za projekt World Cup, uz jednoglasnu podršku redakcije, ulazi i Maja. Ameri su, u žestokoj konkurenciji finalistica, izabrali upravo našu djevojku! “Rekli smo ti, Majo”, službeni je odgovor redakcije. Doduše, Maja nije tražila novi pisaći stroj kao naknadu, kako je to zaželjela Hefova asistentica prije pola stoljeća.
Vremena su se od pedesetih znatno promijenila. Maja je zatražila neki dobar laptop, digitalnu kameru i fotoaparat za put. Skromna moderna djevojka iz susjedstva.
A tko bi rekao ’ne’ prvoj hrvatskoj djevojci koja će ući u Hefnerovu palaču hedonizma? Svu potrebnu tehničku podršku spremno je pružio HG spot, vodeći hrvatski lanac za prodaju IT opreme.
Zahvaljujući njima i medijskoj podršci Jutarnjeg lista, Majin dnevnik s puta u Hollywood i sa samog snimanja u Playboy Mansionu svakodnevno ćemo moći čitati na stranicama HGspot-a u idućih pet dana, koliko će i trajati avantura u Gradu Anđela.
Maja će sobu u palači dijeliti s još nekoliko ljepotica, a uzela je i fotoaparat. Treba li još što reći?
bljesak.info




Post je objavljen 19.03.2006. u 02:50 sati.