Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Kako se Goran Milić ispričavao zbog "sranja u Jugoslaviji"

Internetom već neko vrijeme kruži video snimka u trajanju od 38 sekundi koja prikazuje Gorana Milića urednik na HRT-u u neuobičajenoj situaciji. Radi se o isječku iz Yutelovih vijesti emitiranih 1991. godine, kad je Jugoslavija bila pred raspadom.
Internetom već neko vrijeme kruži video snimka u trajanju od 38 sekundi koja prikazuje Gorana Milića urednik nedjeljnog Dnevnika i emisije "Brisani prostor" HRT-a u neuobičajenoj situaciji.
Radi se o isječku iz Yutelovih vijesti emitiranih 1991. godine, kad je Jugoslavija bila pred raspadom. Yutel je inače osnovan uz podršku tadašnjeg jugoslavenskog premijera Ante Markovića, a sjedište mu je bilo u Sarajevu. Snimka, do koje je došao hrvatski portal Index.hr, prikazuje Milića kako književnim srpskim jezikom čita vijest o reakcijama iz svijeta na događanja u SFRJ.
Milićeve riječi praćene su grafikama uz pripadajuće naslove, od kojih jedan eksplicite kaže: "EEZ izražava zabrinutost zbog sranja u Jugoslaviji".
Pardon, ovo je štamparska greška, treba da piše "stanja u Jugoslaviji". Mada, moram da kažem da ovo što je napisano nije baš sasvim pogrešno. Izvinjavamo se a vi sami prosudite da li je bilo namerno." - objašnjava Milić na kraju ove zabavne video snimke.

Video snimku možete pogledati ovdje.




Post je objavljen 19.03.2006. u 00:29 sati.