Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sifilia

Marketing

vikend i sve što uz to ide

vikend - rieč koju smo očigledno preuzeli iz dekadentnog anglo-saksonskog jezika, a označava pojam kojim se označava dva divna dana u tjednu. 1/2 petka, subota i nedjelja (a ako ste student, vikend je onda širi pojam i označava svaki dan u tjednu) su dni kada opuštamo svoje mozgove i tijela liječimood napornog radnog tjedna.
no u našim godinama (od 15 do 28) ova dva i pol dana označavaju ne odmor, već prekomjerno unošenje alkoholnih derivata u se, skakanje i ludovanje (a kod nekih i slinjenje na krevetu nakon 15 smotuljaka).
pa ti sada vidi.
evo ti primjer mene:
večeras idem na tri ili četiri različita mjesta i sve uglavnom neke svirke, a prije toga idem piti i ono drugo na dva mjesta, tj. neke klupe negdje. nenadjebivo!
pa je li to odmor? ne to je vikend - kraj tjedna - i kao takvog ga i treba proslaviti, jer ljudima je u prirodi da početke i krajeve svega proslave, a proslave uglavnom i jesu alkoholiziranje i ritualno plesanje!!!
vi koji večeras ostajete doma budite pozdravljeni i dobro se naspavajte te nemojte dugo vjesit na kompu.
a vi koji večeras odlazite u nepoznato, upamtite: kondom glavu čuva i ako ne možete mješati alkoholna pića niste pravi muškarci. što onda odmah nameće: što je muškarac bez brč'na?
pozdravlja vas moja sestra!

Post je objavljen 18.03.2006. u 21:18 sati.