Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/didarogo

Marketing

prednovogodišnje raspoloženje

mi i nije nešto euforično ali donekle stabilno, s obzirom na važne odluke koje upravo donosim i provodim u djelo. Ovo će biti radna godina nadam se ispunjena odgovornim izvršavanjem zadaća, nakon čega će valjda slijediti odmori i zabave razne.
Inače najbolje vrijeme za proslavu je u ponedjeljak u popodnevnim satima, proljetno će Sunce tako biti Ono koje zalazi, Sunce Tuma.
Po novinama gledam kako se ono slo od Slavka Sakomana opet raspisalo protiv "droge" ili onoga što on pod tima smatra, a toga je podosta. No, moram reći, da će tako biti i dalje dok god se netko jednom ne ustane i kaže dotičnome i sličnima da začepe gubicu i počne objavljivati istinu o narkoticima riskirajući pritom i osobnu sigurnost. Durge nema. Ovako mnogi znaju da to što se govori uopće nije istina ali šute, dok prevladavajuća većina još uvijek vjeruje u kojekakve bajke tipa one da će ti drogu netko staviti u kavu, da se od jednokratnog uzimanja dopa postaje ovisnik i općenito da uzimanje droge uvijek i svakome mora stvroiti ovisnost, da se od droge halucinira i ostalo što je najbolje izrazila neka starija žena pitanjem kad su joj pokazali joint: i kako to oni uspiju ugurati u venu?

pronašao sam i vrlo kvalitetnu stranicu s uradcima iz prave umjetnosti tzv "pornografije" pa vam prosliješujem adresu www.sexparty.com uglavnom nema lažnjaka i beskrajnuh galerija nego što se najavljuje to je i postavljeno a sadržaji su raznovrsni i vrlo kvalitetno simljeni. Eh, da je meni bar jedan pornić snimiti, mislim da bih se bolje osijećao.
I tako dakle, čujemo se i čitamo u novoj, 102. godini Novoga Eona. Budite mi lijepi i veseli i dobro se provedite na dočeku!

Post je objavljen 18.03.2006. u 20:28 sati.