Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

Šemsudin Dino Poplava

Bez brige, nije meni nestalo inspiracije za pisanje, nego sam jučer pročitao onaj prilog Večernjaku pod nazivom Ekran i tamo sam našao inteview sa svima nama dragim Šemsom. To mi je, otkako sam čuo za njega jedan od najdražih glumaca, kad ga gledam na TV-u, bilo to u NMK ili kao gosta u nekoj emisiji, uvijek dobijem dojam da smo kao prijatelji, te da bi vrlo lako našli zajednički jezik (figurativno ljudi, figurativno) kad bi proveli jedan dan zajedno! Negdje su rekli da je on naš dobri Bosanac i s tim se potpuno slažem. Kad čujem njegove odgovore na pitanja novinara, sve mi se više sviđa. Ovdje ću prikazati samo dva njegova odgovora na isto toliko pitanja :)

EKRAN: Spomenuli ste ponude iz Srbije. Hrvatski glumci još uvijek nerado prihvaćaju suradnju u Srbiji. Kako stvari stoje u Bosni?
ŠEMSO: .......Mislim da u svakoj državi ima tragičnih ljudi, onih koji su u ratu puno izgubili. Imate i onih koji su u ratu profitirali. Ali ako negdje postoji makar i jedan čovjek zbog kojega vrijedi doći onda morate doći zbog tog jednog jedinog koji je dobar. Ne treba tražiti od bilo koga da bilo što zaboravi, ali treba tražiti – budućnost. .......

EKRAN: Kazali ste da vam islam pomaže u prevladavanju slabosti. Vjernik ste?
ŠEMSO: Da, i vjera mi doista mnogo pomaže da ne budem materijalist. Iz svake vjere, a sve su slične koliko god nas neki uvjeravali da su različite, možete učiti samo najbolje. I kad uzmete to najbolje za sebe, dobro je i onima oko vas. Fanatizam i nered koji se čine uime vjere pogrešni su, loši, katastrofalni.


Samo da vidite da je dobar i razborit čovjek!
Pozdraw


Post je objavljen 18.03.2006. u 08:55 sati.