Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princessleia

Marketing

Slusam Mikrofoniju.....

Ponovno lezim doma, uhatio me neki x-y virus, prvo sinusa, totalno zacepljenje svih otvora koji mi se nalaze na glavi , a da ne spominjem neko sranje koje upucuje na upalu slijepog crijeva??! I da, naravno tablete -penicilin- doza za konja... very kul.. Yeah right.. ma, bit ce sve okej, cim potrosim cijeli kamion papirnatih maramica...
Ma nije to vazno, iako znam da najvaznija stvar u zivotu koju trebas imati jest zdravlje, ali ja sam u roku od 9 mjeseca do sada vec operirala 2 zuba,koljeno i sad ovo.. strava, ajde dobro, bar mi se nesto dogada, - pocinjem bit bolja as svojom doktoricom malo vise, jedino je bed to sto moras placati 10kn za pregled, mozda bi onda bilo bolje da je musko..:)
Nemam bas neke prevelike inspiracije za pisat nerazumljive stvari kao u posljednja dva posta, nego ..
Iako djelujem nekako happy, opet , bas i nisam, ok izvlacim se na bolest.. :)
Ali ono sto sam htjela reci jest to da.. kako znas kada ti je netko frend,a netko nije?
To zaista ne volim kod ljudi, kada se netko pravi da mu je stalo, a zapravo nije .
Kako ces onda i znati da li ti je to pravi frand. Da, onaj koji ce uvijek biti tu kada ti treba,znati ce reci pravu stvar u praavo vrijeme, nece biti sebican, znat ce te oraspoloziti itd,itd..
Ali opet, osobe ne mozes procijenjivati na temelju toga, tu mora biti i vise, naravno. Ali sto ako ti nakon ne znam .nekoliko godina zapravo shvatis da si za svog najboljeg prijatelja smatrao osobu koja je zapravo jedno vrlo sebicno bice kojega ukratko receno nije bas previse briga za tebe, jer ako napravis jednu stvar koja mu se ne svidi, okrene se drugome, misleci da ti to neces primjetiti i pocne se ponasati ..drugacije..
Pocne ti uzimati stvari koje si mu ti jucer dan rekao, pocne ti uzimati ono sto volis, kako bi bio bolji od tebe.. (mislim na neka postignuca i tako te stvari,a ne materijalne stvari)
I onda ne znas dali je to zbog toga da te povrijedi, ili nema rijeci kojima bi rekao da mu vise nije stalo do tebe i ...
Utucena sam zbog toga, sto ljudi to ne vide, ne vide to sto oni misle da necu primjetiti.
Misle da dobro glume, a zapravo su tako losi u tome jer su zaboravili jednu stvar - znam ih predobro da bi mi lagali..
Rijetki su ti koje mozes zvati svojim - ali zaista,best frendovima.
Jer vecinu zaista niti nije briga, samo misle na svoj drustveni status i brinu se oko takvih gluposti za koje misle da su vazne (pare.izgled.tipovi/tipice) ako bi mozda bili bolje prihvaceni unutar neke skupine, koja im iskreno receno ne odgovara, ali oni to zele samo kako bi bili Face....
Onda su tu oni drugi koji iz petnih zila se trude da budu dobri sa svima - a na kraju se svi sa njime igraju kao s ping-pongom...
I oni skoro pa najgori su ti koji te iskoristavaju samo kako bi preko tebe dosli do nekih ciljeva koji nebi sami mogli proci..
Ah i tako bih mogla u nedogled...
Eto palacinkice, nije nesto filozofski ali je ipak nesto malo sto me muci..
Ali ne brini se, jos sam uvijek ona ista dobra stara Leggy koja jedva ceka da se skine s ovih tableta i izbije se kao stoka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Post je objavljen 17.03.2006. u 18:41 sati.