Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/basketcasedookie

Marketing

šesta sam!!!

ova mi se čini prigodna
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


danas je bilo natjecanje iz prve pomoći!! šesti smo!!!! iako je škola bilo samo 8! bolje je od prošle godine kad smo bili 7., a puno smo više učili. ove godine nismo niš vježbali s profom neg smo se sam zezali. nemam blage na koju foru nam je to uspjelo. prvi su bili tin ujević, a kaštelan drugi (napokon! jer su prošle 2 godine bili prvi zahvaljujući namještaljkama). pitanja u pismenom djelu su bila pomalo zbunjujuća. bilo je pitanja o otrovima,ugrizima,reanimaciji...( ja sam imala 24 boda od moguća 35). u praktičnom djelu smo imali ranu na vratu, opekotinu na ruci, otvoreni prijelom gležnja i stanje šoka. dečko koji je bio u šoku je stalno govorio da je gurnuo glavu u wc školjku i pusti vodu. bilo je poprilično smiješno, bilo je malo teže ostat ozbiljan (a za neozbiljnost su se gubili bodovi). mali je zasužio oscara.
sutra idem u grad s frendom s kojim se nisam vidla od ljeta. on je kao neki metalac iako se oblači pomalo reperski, al nema veze. baš me zanima koliko se promijenio.
sad bi ja, kao trebala vježbat gitaru koju praktički nisam ni takla zbog svih ovih natjecanja. do sutra moram naučit svirat hey joe, a neznam niš. ak ne uspijem naučit (a to je više neg sigurno) ću se probat nekak izvuč, ak ne uspijem onda j*** ga.
sam da vas neš pitam: dal netko od vas ima Kerplunk i 1,039 SOSH i di ste ih nabavili? ja ih tražim već više od 8 mjeseci i nigdje ih nemrem nać.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


Post je objavljen 17.03.2006. u 18:18 sati.