Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beroblog

Marketing

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm











O nama


Egmont je najveći europski izdavač za djecu sa sjedištem u Danskoj. Tvrtka je osnovana još 1878 g. a danas Egmont ima preko 100 kompanija širom svijeta. Egmotova vizija je da bude svjetska medijska kuća u području zabave, koja kreira kvalitetnu zabavu za djecu i odrasle dok čitaju, gledaju, slušaju i igraju se.

Vlasnik Egmonta je fondacija koja kontinuirano daruje sredstva za dobrotvorne svrhe djeci širom svijeta. Ako želite saznati više o Egmontu ili možda poslati svoju molbu za donaciju, pročitajte više na središnjem web-siteu www.egmont.com

U Hrvatskoj Egmont se pojavio s prvim izdanjima 1994. godine, a 1995. je osnovao vlastitu tvrtku Egmont d.o.o. Danas je Egmont d.o.o. vodeći dječji izdavač u Hrvatskoj, a u Zagrebu je i sjedište Egmonta za cijelo područje bivše Jugoslavije.

Naš program uključuje magazine i knjige Disney, Pokémon, Teletubbies, Barbie, Štrumpfove, National Geographic, Discovery Channel, Tom i Jerry, Šegrt Hlapić, te mnoge druge najljepše svjetske i domaće dječje likove i priče. Naša izdanja prvenstveno žele zabaviti, ali isto tako i stimulirati učenje, maštu i osobni razvoj.
Iako uvijek vrhunske kvalitete, sva naša izdanja nastojimo i cijenom približiti svakom kupcu.











Post je objavljen 17.03.2006. u 13:00 sati.