Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lesbien

Marketing

S V E J E S U P E R P R O Š L O ! ! !

Ajme kako sam sretna!!! Ma luda sam!!! Bila sam danas navečer na treningu (treniram košarku u jednom klubu iz Zagreba)i dođem ja u svlačionicu, uzmem mobitel i vidim poruka od one osobe o kojoj sam jučer pričala da ima operaciju!!! E skakala sam od veselja i još sam sva pod dojmom!! AJME NE MOGU VJEROVATI!!!!!!!!! Uglavnom, sve je prošlo ok, bilo je malih komplikacija tjekom zahvata, ali najvažnije ja da nije bilo nikakvih negativnih posljedica zbog toga!! E, operacija je trajala 13h!!!!!!!!! Pas mater, nemožeš vjerovati!!!! Ma sve je to sada nebitno!!!!! Ona je super i ja sam još bolje!!!! Jedva čekam da se vrati, pa da je vidim!!!!!!!LUUUDILLLLLOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

Još jedna stvar koja mi se dogodila- javila mi se bivša i razjebala do bola taman prije treniga! Nije da me povrjedila, nego mi je digla tlak da sam bila u stanju nokautirat svaku koja me pipne na treningu, ali iza treniga sve je zaboravljeno, jer nakon poruke koja me dočekala...-Jebeš sve!!!! Malo sam razmišljala i shvatila sam da nemam ništa od toga da se zatvorim sama u sebe i čekam kad ćemo se opet pomirit. To sam stalno radila zadnjih godinu dana i nisam imala ništa od toga. Niti sam bila sretna, niti sam ikad znala šta je točno s nama! Život je samo jedan i jednom kad ga izgubiš, nećeš ga moći vratiti, a tada da žališ za svim propuštenim neće imat previše smisla. Zato.... Nije lako, i hvatat će me krize, ali treba krenuti dalje!! Naravno, neću odma u neku vezu, ali neću ni biti toliko zatvorena i ne pristupačna prema ljudima! Hajde cure, javljajte se dok se ne predomislim!!!! :o) šalim se!! Uglavnom, bit će šta bude i nadam se da neću požaliti. Ma ako se i to dogodi i to je za ljude. Jel tako?! Svi ponekad pogrješe i nije to ništa strašno tako da... PUNOM PAROM U LOV NA CURE!!!!!!!!!!! KOMADI STIŽEM!!!!! ha-ha-ha!! Pusa svima i veliki pozdrav!!


E da... Opet sam vidjela kod jedne djevojke post pomalo depresivan!!! Nije kao onaj prvi, ali blizu je... Pa curo daj!!!!! Čemu to??? Svijet je pun lijepih žena (a i muškaraca ako baš voliš) i kad češ ludovati ako nečeš sada! Znam da postoje ljudi koji se brzo vežu jer su jače emotivni nego ostali, ali to se da riješiti! Sve je stvar glave! I ja sam svima kolutala očima na tu rečenicu ali sam se poslje uvjerila da su u pravu! Onako kako si ti stvari zamisliš i posložiš u glavi da budu, tako češ ih vidjeti i u stvarnosti! Ne dopusti da pogrešni ludi ili stvari utječu na tvoje raspoloženje! Slatka si cura (ne nabacujem se :o) ) i imaš super razmišljanja, pametna si i zato prestani biti u nekoj depri !! Rekla sam ti, u glavu si zacrtaj kako stvari stoje i šta možeš očekivati od toga svega a šta ne. Što češ biti malo "stoža" u tom odabiru lako bi te mogle stvari koje se poslje dogode, iznenaditi i to na pozitivno! Ne mislim sad da budeš totalno kritična u tome svemu, ali onako.. Ma znaš šta mislim, nisi glupa!! Jebi ga, ja sam malo tumpava pa ne mogu to objasniti riječima kako treba!! :o) Eto... To je bilo za Swayku- mislim, vjerujem da si i skužila da je taj dio za tebe!! Ajde čuvaj se i čujemo se.
E za to u subotu! Tata mi je nešto govorio da nezna dal će ići jer mu je nešto iskrsnulo tako da ne zna dal ću doći! Žao mi je jer bi baš htjela pogledat tekme i na kraju se vidjet s tobom da malo porazgovaramo.. Ali sve mi se čini da će naša kava još malo pričekati! Sorry.... Čujemo se!!



P.S. Ovaj post je pisan jučer navečer, ali iz nepoznatih razloga ga nisam mogla objaviti, pa ako vidite da vam se neke rijerči ne poklapaju s vremenom to je razlog!

Post je objavljen 17.03.2006. u 12:32 sati.