Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Dođi i sudjeluj!!!

Kako sudjelovati u akciji Uskrs je i siromašnima


Na našu adresu stiglo je nekoliko Vaših upita vezanih za način na koji je moguće iz inozemstva izvršiti uplatu novčanih sredstava, te tako sudjelovati u akciji “Uskrs je i siromašnima”, koju i ovog Uskrsa organizira Hrvatska uzdanica iz Uskoplja.
Za uplate iz inozemstva, poručuju iz Hrvatske uzdanice (samo mnogi od vas, očito, ne čitaju komentare), potrebno je navesti sljedeće:

UNICREDIT ZAGREBAČKA BANKA DD MOSTAR
SWIFT ZABABA 22
Račun broj: 338-280-22-000602-30
s naznakom " USKRS I SIROMAŠNIMA "


Vezano na upite o odabiru osoba, odnosno obitelji kojima se pomoć dodjeljuje, iz Hrvatske uzdanice također napominju da su inicijalne podatke o osobama prikupili uz pomoć Centra za socijalnu skrb i pojedinih župnika, a njihov broj nikako nije ograničen, pa ukoliko bi netko htio preporučiti neku osobu kojoj je potrebna pomoć, podatke o njoj može dostaviti u Uzdanicu ili u poštanski pretinac 51. Članovi Hrvatske uzdanice učinit će sve ostalo.
Na kraju, iz Hrvatske uzdanice pozivaju i sve one koji bi htjeli biti dio njihove ekipe, koja će dijeliti prikupljenu pomoć uoči Uskrsa, da se jave, te na taj način i sami vide i osjete radost darovanih.
Uz zahvalu svim darovateljima i podupirateljima ove akcije, iz Hrvatske uzdanice još jednom skreću pozornost na potpunu transparentnost ove akcije, budući da svaki sudjelovatelj, ako to želi, može izvršiti uvid u popis darovanih i iznos sredstava.


Post je objavljen 18.03.2006. u 08:00 sati.