Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tininsvijet

Marketing

Dpbro jutro vam želim!


Iako ne znam šta da vam više pričam,ipak ću napisati novi post...baš sam čitala pjesmeomirni.blog,taj lik je isto genijalac,da vi vidite te stihove...kako romantično :) moram vam reći da sam trenutno u velikoj nedoumici,ne znam kaj da napravim...uglavnom,danas pita latinski,hrvatski,info i još pišemo likovni,a ja ništa od toga ne znam,pa sam razmišljala o tome da danas ne odem u školu...al opet,malo me peče savjest zbog svih tih neopravdanih,kaj da napravim? zapravo već sam rekla bakici da ja ne bi išla u školu,na što mi je ona odgovorila,pazite sad,"da se onda pravim pred mamom da sam bolesna i kašljem"....pa tko je ovdje lud,recite vi meni?! kako me živciraju moji starci,to je nešto nevjerovatno...
fakat su užasni,zbog svega što rade,ponašaju se kao mala djeca a onda očekuju da ja budem zrela,kaj ja znam šta oni žele...mislim,nije da sam posvađana s njima ili nešto tako,nego jednostavno uopće ne razgovaram s njima,ne viđam ih uopće,komunikacija nam je na nuli.stari ne zna ni u koju školu ja idem,to vam sve govori...prije nekih tjedan dana(mislim da smo tada zadnji put pričali) me pitao: "u koju školu ideš,znam da je u križanićevoj,je li to 7."?na što sam ja odgovorila da idem u klasičnu,pa me upitao koji je to broj škole...i nije im to jedina mana,vjerujte,ne želite znati kakvi su oni.princezo i grofice,zavidim vam na vašim roditeljima,tako su dobri i toliko vas vole...:)
jućer navečer sam se dugo dopisivala s princezom i fernandom,ali negdje oko pola 1 mi se više nijedna poruka nije mogla poslat,valjda zato što ih je bilo previše(oko 120),na komentarima...klarice,znam, da si jučer imala sat i morala svirati,ali možeš barem ovak navečer doć malo do nas,znaš gdje te čekamo...22:30,svaki dan,na komentarima,svejedno čijim.ok? naravno,možete i malo ranije doć,dapače...:) joj sutra je 20.godišnjica osnutka bbb-a...znate kak su dobili ime? ajde ispričat ću,za one koji ne znaju.dakle,to je bilo 17.7.1986.,u splitu,na nekoj plaži.nekoliko navijača se dogovorilo da bi mogli osnovat udrugu,a da će se zvat "bad boys",po filmu kojeg su gledali u kinu.i onda su još dodali "blue",sve ostalo je povijest..iako moram priznat da mi nikad nije bili jasno kako se to sutra može slavit,a nije osnovana 17,3,.ni 18.? .a prvi transparent s njihovim imenom pojavio se 1987.a brijem da je to bilo iste godine,al nisam sigurna,nastao je onaj transparent "volim te mama,al ne više od dinama"...tad smo pobijedili 4:0 protiv nekoga,zuricha možda? no,nije ni važno.uh,ovo je stvarno dugačko,ponestaje mi inspiracije...naravno,komentari su vam uvijek na raspolaganju :)

pusica! :*

Post je objavljen 17.03.2006. u 09:56 sati.