Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Ajm bek =)))

Znam, znam, bilo je i vrijeme da se javim... evo, ustala iz mrtvih, ili bolje rečeno, napokon ulovila vremena (i našla malo volje za pisanjem, al nećemo o tome =)
Šta ima novog? Hehehehehehhh... =)))
Neću redom, al barem da negdje počnem... u petak se održavalo natjecanje u koreografijama (onaj ples o kojem sam pričala) i sigurno sam već negdje spomenula da smo mi odustale od toga... samo što to skoro nitko nije znao... osim našeg razreda... a sad si probajte zamislit face ljudi iz naše smjene koji su bili na tom natjecanju kad su skužili da ne plešemo... =))) -naime, mi smo jedine iz naše smjene koje smo trebale plesat =) a nismo =) još mene frend, maturant iz naše škole, pita kad mi počinje natjecanje, i ja kažem u osam, ne spominjući to da ne plešem, i on kaže da će doć gledat =) pa rekoh dođi =) -ovim putem ima moju ispriku... ali barem se dobro zabavio... ovaj... nadam se =) Dakle bilo je puno poznatih, dragih faca, u neposrednoj blizini, ali ne bih u detalje =) Uglavnom, pobijedio je 3.c... brijem... ovaj... nisam bas slušala pri kraju... nije se moglo ništa čut od smijeha i zajebancije, a i bilo je zanimljivijih stvari, osoba =))) Al, u svakom slučaju bili su dobri =)
Prošli tjedan sam cijeli radila popodne... da radila... oni koji me znaju shvatit će zašto ovo tako čudno zvuči =)) ma, staroj mi je radnica dala otkaz pa je mijenjam dok ne dođe netko drugi... i slijedeći tjedan radim... i tako... ali ako ikog zanima ili brine =) nije mi dosadno, odmah do tog kioska je birc, s konobarom i šefom sam super, preko puta vojska i osnovna škola, ma zanimljivo je meni =) dolazi mi društvo, kod mene, po mene, malo mobitel u rukama, malo sav mogući tisak... =) koga zanimaju svježi tračevi o slavnima? Jebote, već ih sve znam na pamet... strašno =))) U prošli četvrtak mi doleti vojnik, zapravo stražar, kojeg znam dosta dobro, simpatičan tip, i gleda on šta će kupit, i na kraju pita on mene jel imam one "dječje lizalice" (mislivši na neke šarene) i ja ih uzmem i pokažem mu da vidim jesu li to te i usput komentiram kao pa šta ima razlika između dječjih i onih za odr... (skužim šta sam rekla i puknem se smijat) a u međuvremenu on kaže "o, pa ima, ima" i ja samo "neću komentirat" i smijem se... i počeo se on meni ispričavat da nije htio bit nepristojan, bla,bla,bla... a lud je =))) ili sutradan mi doleti frajer po zeleni orbit, međutim imaju dva, onaj herbal i onaj drugi, i slučajno su bili posloženi jedan iznad drugog, i kaže tip "zeleni orbit" i sad ja pokazujem "ovaj ili ovaj" On: taj... Ja:pa koji, ovaj, ili ovaj... On: ovaj Ja: ovaj... ili možda ovaj? taj? Ovaj gore? ... I tako jedno petnaest puta dok se i ja i on nismo doslovno potrgali od smijeha... (htio je herbal =) I tako =)
Sutra idem na humanitarni koncert BBB-a u Domu sportova... Prljavci i ekipa... jedva čekam =) moram otić sa zadnjeg sata...
Kad smo već kod škole, meni je zaaakon... stvarno, svakim danom sve bolje... Danas nam je bio Vazmenko u školi =) prolazim ja kraj njega i komentiram Moniki kako je tip dobar, i skužim svoje cure kako na drugom kraju kantine vrište "Vazmenko, Vazmenko!!!" -rekoh: "To je on? Pa gle fakat.." =)))
Cure su danas pričale kako ne mogu vjerovat da još tako malo škole dok nam ne odu maturanti... a ja ono... beeeeed.... fakat ne znam... sad mi je to ono uobičajeno, svaki dan ih vidim, nove provale, nova poznanstva, pozdravi, osmijesi, a kad odu? Ajmeeee..... ne znam.. bolje da šutim i da uživam u preostalom vremenu... a valjda ću barem s nekima ostat u kontaktu.. valjda... nadam se... =/
U srijedu sam napravila razredniku show... ušao on u 4.a i već počeo zatvarat vrata, a ja za njim "Micek, Micek, stani.." i uletim u 4.a jer mi je trabala ulaznica od Umjetničkog paviljona za likovni... pregledavala je izložbe, a moja ulaznica kod Mateje (iz tog razreda) i zapričala se ja s njom, pokazuje ona meni nešto, a jadan razrednik stoji na vratima i zbunjeno me gleda... =) A Micek... =))) Ups, ne smijem spominjat profesore.... bwhahahahahhhh... =)
U subotu sam bila kod Križićke na rođendanu.. njene cure iz razreda i ja smo joj ponovno sredile Tomaša... da ih vidite kako su slatki... =))) pa naravno kad ja svima sredim tipa osim sebi =) ironija.. =) ovu subotu ću najvjerojatnije u Saloon.. zapravo, još se dogovaramo...
Stvarno mi se ne da više pisat... ali lijepo je od mene da sam se javila =) pa samo da znate da sam živa, da mi je dobro, da sam zaljubljena... valjda... =) i da kao i uvijek izvodim gluposti =) i da umišljeno hodam... to sam čula ovih dana... pa ajd dobro =))))
Plavuša vas sve pozdravlja, ljubi i tako... (p.s. ošišala sam se malo i stavila još puuunoooo plavih pramenova =) grozno =) pusaaaaa

"Za mene se zna
da tebe volim ja
i da si mi ti sudbina..
Za mene se zna
a za tebe ne (...)
"

-ova pjesma mi se vrti po glavi ovih dana, ne želim ju nastavit, tko ju treba znat -zna ju... bar mislim =)

I ova...

"Gledaš me, a ne smješ da mi priđeš
važna si kad zovem te da siđeš...
(...)
Drska ženo plava, poludjela mi glava
gledaš me u oči pravo, hajde dođi sada
lijepa si i mlada, šta ću kada volim plavo..."

I tako... odoh... još jedna pusa...

Koji ku**c... zbrisa mi se zadni post... sam.... nisam ga ja.... smjc.... =(((( hoću ga nazad!!!!! kmeee...

Post je objavljen 16.03.2006. u 21:22 sati.