Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2bezimenebudale

Marketing

E..da..!!!.#.#%&/()=?=)(/&%$#$%&/()=?=)(/&#"#$%&/()=??=)(/&%#"#$%&/()=?*=)(/&%

E..da..!!! Boljeg naslova se nisamo mogao sjetiti!! Evo da nešto raštistimo!! JA B1 sam muško imam 15 godina i iz rijeke sam!! A B2 je žensko i isto ima 15 godina i iz rijeke je!! E toliko o tome!! A sada neš drugo...može i treče...!!! Evo da vam se pohvalim bio sam kod prezidente Stjepana Mesiča!! Da,da...nebi tee vjerovali!! Ljepo sam se tamo rukovo sa njim pio njegov sok i tako!!! Bilo je baš zakon!! A sada se ide u pulu na neki skup mladih vjernika ili tako neš slično!!!!!!! A meni stara neš neda jer sam bio sada to kod prijecednika!!! Al šta je najgore ide "ONA" i to još tamo bi bili 2 dana!! A pune se toga mora posložiti da idem!! Prvo da stara NE ide u školu, da mi frend iz razreda ide jer ja ne idem sam, da nagovorim staru, a pogotovo starog!!! Al ono možda čak i budem išo...!!! Ja se iskreno nadam!!!! E tolko o izletima..!! Evo sada gledam genijalce, kakvi spaljeni ljudi...e!! E bio sam na sviranj i takko.......naučio ja ružu hrvatsku ili ti ga mojoj majci!! I još knocking on heavens door!! Al to meni izgleda ko samo jedan stih pjesme al ajde!! Al fora je!! Baš sam se uživio! I ovaj moj frend je još prošli tjedan kupio bubnjeve i nikako da ih doveze doma!! A sutra če ih valjda donesti!! E onda me se neče moči riješiti!!!! JAdan on!!!!!! Evo pošto nemam baš inspiracije neka bude malo popunjen post evo par činjenica!!! OD DINAMA kako je uspješan..=)!!


Od samog početka bilo je jasno da Rijeci neće biti lako, igrao je samo Dinamo, a najzaposleniji čovjek na terenu bio je Žilić. U četvrtoj minuti vratar Rijeke je na sredini svoje polovice terena stigao do lopte prije Eduarda, ali odbio ju je samo do Bošnjaka. Plavokosi napadač Dinama vratio je loptu do Eduarda koji iskosa s lijeve strane pokušava, ali i ne uspijeva pogoditi praktički prazna vrata gostiju.

U 10. minuti "modroj" obrani zamalo je pobjegao Krpan, ali odličnim startom loptu mu uzima Cesar. To je bilo gotovo sve od Rijeke koja je zaista razočarala u prvom dijelu. Pogodak je još 10 minuta "visio" u zraku, da bi konačno u 21. minuti Bošnjak slomio otpor Scorijine momčadi. Napadač Dinama ušao je u kazneni prostor s desne strane i silovitim udarcem poslao loptu u donji desni kut Žilićevog gola.

Nakon pogotka stiglo je malo zatišje, Dinamo više nije tako agresivno napadao Rijeku, ali se i dalje igralo na jedan gol. Iz takve igre "rodio" se i drugi pogodak. Buljat je kratko dodao za Mamića koji postiže sličan pogodak onom Bošnjaka. Rijeka je do kraja slomljena u 44. minuti. Izvrsno raspoloženi Chago izbacio je Eduarda na lijevom krilu, naturalizirani Brazil malo se poigrao s obranom Rijeke i ubacio poluvisoku loptu u peterac gdje Chago glavom postiže svoj prvijenac za Dinamo.

Rijeka je malo bolje ušla u drugi dio, iskoristila je malo povlačenje Dinama i složila par prilika. U 49. minuti Šarić je idealno nabacio za Krpana čiji udarac glavom odličnim refleksom brani Turina. Ipak, Krpan se upisao u listu strijelaca tri minute kasnije. Ovoga puta s desne strane ubacio je Novaković, a Krpan s nekoliko metara posprema loptu u mrežu.

Ako se pokoji navijač Rijeke u tom trenutku nadao preokretu, Dinamo je sve takve primisli brzo odbacio. Kapetan Mamić i Chago dominirali su sredinom terena, a Eduardo, Bošnjak i odlični Mitu sjajno su kombinirali u napadu. U 65. minuti Eduardo je petom sjajno proigrao Mitua, ali njegov jak udarac brani Žilić, koji je danas bio jedan od boljih pojedinaca Rijeke, bez obzira na pet primljenih pogodak.

U 77. minuti Dinamo je i definitivno riješio utakmicu i potvrdio pobjedu, a Chago je potvrdio epitet igrača utakmice. Mitu je iz slobodnog udarca dao "rolicu" Kameruncu koji s vrha šesnaesterca precizno pogađa donji desni kut Žilićevog gola. Dvije minute kasnije, Dinamo je zapalio "petardu" u mreži Rijeke. Mitu je nabacio s desne strane, a najviši je Cesar koji glavom postiže svoj prvi gol ove sezone.

Do kraja je Cesar bio u još jednoj dobroj prilici, ali Žilić to uspijeva odbiti i spasiti svoju mrežu šestog pogotka. Dinamo se do kraja zabavljao "skrivajući" loptu momčadi Rijeke te je tako priveo utakmicu kraja. Zaista impresivna predstava "modrih" koji su potvrdili da su najveći favoriti za naslov prvaka.


Post je objavljen 16.03.2006. u 21:28 sati.