Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/animalliberation

Marketing

Zabrana iskorištavanja životinja!

Gradovi Sisak i Karlovac zabranili cirkuse sa životinjama! .
Sisak i Karlovac su najnoviji gradovi koji su zabranom nastupa cirkusa sa životinjskim točkama pokazali što misle o iskorištavanju životinja za takav oblik nehumane zabave. Trenutno je na 26 gradova reklo NE okrutnim cirkusima. Zahvaljujući brojnim apelima i prosvjedima udruga za prava životinja i velike podrške javnosti i medija, diljem Hrvatske zatvaraju se vrata cirkusima koji još uvijek iskorištavaju životinje.Podsjetimo da nakon sramotne registracije cirkusa Gärtner na području Republike Hrvatske započela su žestoka negodovanja udruga i javnosti koja su natjerala poglavarstva gradova da otkažu gostoprimstvo cirkusima na svojem području.
Udruga Oslobođenje životinja upućuje još jedan javni apel svim gradovima koji to još nisu da zabrane nastupe cirkusima koji iskorištavaju životinje te zahvaljujemo svim gradovima koji su tu odluku već donijeli.
Posebno molimo Grad Zagreb da kao glavni grad Hrvatske bude primjer civilizirane države te da u što skorije vrijeme donese odluku o zabrani iskorištavanja životinja u cirkusima.


Post je objavljen 16.03.2006. u 21:37 sati.