Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenaprinceza

Marketing

Barbi to voli vruće

Image Hosted by ImageShack.us Haj svima! Možete očekivati da neko vrijeme neću moči pisati svoj blogić zbog ljubavnih problemčića. Nebo i ja smo se posvađali jer je ljubomoran na moje bivše dečke. Otišao je u Beograd i ne znam kada će se vratiti. Rekao mi je da se više nikada neće vratiti, ali ja znam da hoće! Jako sam tužna i depresivna zbog toga pa me moja majka jučer razveselila jednim shopingom. Nakupovale smo dosta toga, između ostaloga i neke stvarčice za ljeto. Najviše su mi se svidjele ove preslatke pinky juicy gačice. Baš su medene. Image Hosted by ImageShack.us I naravno, kako bih ja mogla na more bez svog epilatora za bikini zonu. Isto je pinky boje. Joj što volim tu boju! Image Hosted by ImageShack.us Naravno da je i tu moja NY šilterica znate već koje boje Image Hosted by ImageShack.us. Danas vjerojatno idem sa Stellom, Nikom i Dejanom u Baredo. Odjenuti ću svoju novu jaknicu Image Hosted by ImageShack.us

Predivna je! Još se samo dvoumim koji da šal stavim od ova tri:

Image Hosted by ImageShack.us. I užasno želim par stvarčica s e-buya. Svidjela mi se ova torbica Image Hosted by ImageShack.us i ove štiklice Image Hosted by ImageShack.us. Koje genijalne stvarčice! Rekla majka da će mi i to najvjerojatnije kupiti. I njoj se jako sviđaju.
Već dugo vremena nisam stavila sliku svojeg peseka Pinkyja kojeg se mnogi sječate još od prije! Joj kako volim to malo slatko čupavo! Danas sam ga sredila i baš je fensi!
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 16.03.2006. u 13:47 sati.