Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Bravo Števa!

Dolazi mi tramvaj i spremam se za ulaz u to vozilo, kada čujem iz džepa zvuk mog mobitela. Stigla je SMS-poruka. Radim dvije radnje i to pripremu za ulaz u tramvaj uz veći broj ljudi na izlazu i ulazu iz i u prometalo i čitam poruku. Taj veći broj mi je dao malo vremena da je pročitam prije nego što sam stupio na stepenicu tramvaja. Vidim poruka je od Stjepana Meštrovića, a glasi: 'Prvi sam u županiji! Idem na državno iz matematike!'E, Števa, bravo! Čestitam! Znam, a i znamo, tvoje mogućnosti. Samo naprijed Števa! Znam da ti fige ne trebaju, al znaj uz tebe smo!
Dakle, o Števi nešto. Učenik je 8. razreda osnovne škole 'Eugena Kumičića' u Velikoj Gorici. Vrijedi se podsjetiti da je prije četiri godine osvojio 4. mjesto na Europskom prvenstvu za mlade do 12 godina starosti. Eto tek toliko o tom vanserijskom, ali ipak potpuno normalnom, sada već, teenejdžeru.
Ima nas go-igrača još na takovim natjecanjima, ali rezultate sve još neznam. Bio je i Matej na županijskom, al kako je prošao, ću tek doznati.
Mladen


Post je objavljen 16.03.2006. u 09:08 sati.