Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Štikla br. 1. u Srbiji

Severina će sredinom travnja krenuti u veliku europsku koncertnu turneju kojom će promovirati “Moju štiklu” i održati po dva koncerta u Švicarskoj i Njemačkoj, jedan u Švedskoj i najvjerojatnije jedan u Parizu, a sve to prije Eurosonga u Ateni.

----------
Potvrdio je to Nenad Vasiljević, suvlasnik Favorit medije, njemačke tvrtke koja organizira koncertna događanja po Europi, i jedan od urednika srpskog tabloida Svet.

- Već smo organizirali Severinine koncerte u listopadu prošle godine u Njemačkoj, što se pokazalo vrlo isplativim jer su klubovi bili dupkom puni. Na ovaj način ćemo za Severininu skladbu pridobiti glasove u dijaspori. Osim toga, Severina je i u Srbiji vrlo popularna i ‘Štikla’ je već danima prva na našim radiopostajama pa može računati i na naše glasove - kaže Nenad Vasiljević, urednik srpskog Sveta.

Dodaje također da još nisu dogovoreni točni termini tih koncerata, ali da se cijela stvar mora odigrati do početka svibnja jer se Severina, navodi, mora i odmoriti prije natjecanja za Euroviziju.
----------

Više u jutarnjem


Post je objavljen 18.03.2006. u 10:46 sati.