Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thedarkage

Marketing

U R ALL JUST A NUMBER UNLESS...

Kako vecina vas ne shvaca da vam je život postao apsurd. Ponedeljak,utorak,srijeda..noć,dan sve je to monotona glupost koju svaki dan proživljavate..od škole,,kave,,posla,,svega a opet prihvačate tu ulogu u jednoličnoj sapunici koja vas proguta i ispljune u grob. Od kuda crpite tu prokletu volju za učenjem, volju za dokazivanjem pred ljudima koji vam nista ne znace..tupite si šta se mora se mora..bit ce kasnije bolje..nema kasnije,,kako cete promjeniti budućnost kada nemožete ni sadašnjost?
Učinite si uslugu i pošaljite profesore u pičku materinu, zapalite policijski auto, odite kod staraca na posao i žicajte pare a ako nedaju počnite se derat da vas boli kad se seksualno iživljavaju nad vama pa cete uskoro imati dvadesetak Ivana Mažuranića u đepu, kupite cd na kojem je snimljen zvuk piljenja drva, ubacite u liniju, stavite volumen na max i uživajte u facama iskompleksiranih susjeda koji vam nemoćno psuju sve po spisku..kasnije odite razbiti pičku osobi koja vas iritira svaki dan sve više i više al ste to trpjeli u sebi jer je "pogrešno ne voliti nekoga"...popnite se na krov općinske zgrade i derite iz svega glasa a onda kupite gajbu karlovačkih, Jack Daniels il sta vec i ispijte sa frendom pa pripiti opustošite cijelo mjesto neka se zna da ste nekad tu živjeli, ostavite trag da ste postojali na ovoj primitivnoj planeti makar taj trag bio trag rigotine na autu od vašeg susjeda.

Već vas sutra može pogoditi meteor u glavu a u trenutku umiranja vi ćete razmišljati da li ste zalili cvjeće, zaključali vrata, nahranili ribice...

Post je objavljen 15.03.2006. u 23:50 sati.