Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tininsvijet

Marketing

Znam da sam već dosadna,ali...

...jednostavno moram napisati još jedan post :) zaprav,još ne znam o čemu ću pisati,al neka,već će se nešto naći.gdje ćete u subotu,dragi čitatelji?tojest,gdje ćemo?klara,idemo s marinom u močvaru na antenat,to znaš...majo,nadam se da ćeš i ti...klarica je dobila kartu za franze,odlično,sad još samo maja mora nabavit.reci sestri da ti kupi od iduće plaće,ako ona već nije rezervirana ta nešto drugo!
dajte ljudi morate svi ić,bit će super...frendica s njem.ni je pričala da fakat znaju napravit show,ona je bila u beču prošle godine.moj dragi brat ovu sub. slavi rođendan,negdje u sesvetskom kraljevcu,bog zna kak da dođem do tamo?! nije baš da nas je pozvao,prije bi se moglo reći da sam se ja sama pozvala,ali čuj...njemu se uvijek možemo ukrpati :) princezo mala,zašto si već otišla spavati...? hoću da mi ostavljaš komentare...rekli su mi da ovaj blog nije vulgaran,tojest aljoša je to rekao...e sad birajte.koju erotsku priču želite da copy-pasteam? :) a ima svakakvih,vidjela sam ja.nemojte sad mislit da sam perverzna ili nešto slično, to sam slučajno našla...doista!



-->sjajilo chanel koje sam također dobila ta rođendan,ali od markeca,maje i nikole.još ga nijednom nisam stavila,žao mi je to trošit :)

Post je objavljen 15.03.2006. u 23:50 sati.