Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/abpopa

Marketing

Bolje biti... sretan nego star...

hehe mislija san pisat malo o tuzi, raspadu ljucke rase, prolaznosti svega pa i ljubavi.
Inače ja san teški romantičar i 100% emocionalna osoba, al tek sad svačan da ništa ne traje vječno, čak ni ona "vječna ljubav". da se razumimo, meni je isto ka i prvi dan, eto ona je ista. heh dosta o tim pizdarijama.
Danas čemo o malo drugčijemu (da.. da, jack ima život, nije nešto al ajd), a to drugčije če bit errr svašta: ovak prvo da promoviram udrugu st-antifa ili kako se god to piše (lol :) pa nek svi zainteresirani spličani se jave na ovaj blog.

(ode ide jackova slika kako lezi na sustipanu pijan, a u ruci mu ladni bili ribar, i puši kubu)

Znate onaj lipi okus mladosti, kad ste ka mladi pili u pol bila dana i dugo u noč, kad ste svima mogli jebavat mater na glas i nebi vas bilo briga, ludovat, razbijat, ono bit "RUŽAN, PAMETAN I MLAD" ah vremena.... mislija san da san ostarija, da gubin volju za svim, da mi se život polako gasi kad predješ 20. , al nije tako, zašto bi bilo? je da faks jebe u mozak, i opčenito cili svit te zajebaje, niko nije uz tebe itd. , al ono 20 nije puno, jedino šta si sad odgovoran za svoje postupke i panduri te mogu prituč i odvest na panduriju, možes osnovat svoju stranku, možes nosit oružje, moš vozit, ono.
e pa danas san (nakon duuugo vremena) pija upo bila dana, ajme gušta, ono okus vina mmmmmmm ribar, još da je bija bil, ladan i da je doša 15 kn i da se prodaje na zvončacu bilo bi idealno.
I sve u svemu naša san gušt u životu nakon duuugo duuugo vremena, jedva čekan petak da gucnem malo domačeg, a moga bi i sutra koju čašicu . i upilala me disciplina, sad cu da skinem jos par pisama od njih.

THATS ALL FOLKS

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 15.03.2006. u 22:43 sati.