Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigud

Marketing

Evo me ljudi,nisam se javljao,a nekak sam umoran zadnjih dana. Evo danas sam dobio nalaze krvi,nemam šečernu bolest,sve mi je dobro osim nekih enzima,šta ja znam. A ima i još,malo je ružno. Rezat će mi dio mesa i dio nokta na palcu na nozi,pa ne znam kak ću onda obuć cipelu i kak ću hodat,al preživjet ću. Sad opet pijem antibiotike,valjda mi se neće organizam srušit. Evo nekak je lagano ovih dana kad nema treninga,puno vremena imam,a ne znam kaj da radim pa legnem na krevet i zaspem. Ma dobro,to je kad nisam kod doktora. U školi su nam malo dali daha ovaj tjedan. Samo dva testa. Eto tako,nismo svirali već dugo,nadam se da gledate i kliknete na ovaj linkić sa strane o bolesnom umu i slušate naše pjesme i glasate. Neki dan sam izvadio klasičnu gitaru,onu skupu finu,uf koji zvuk. Još i miriši onak posebno. E kad bi imao više vremena,vratio bi se ja malo i toj muzičkoj,zapravo samo gitari,jer mi se onaj solfeđo i teoriju i harmoniju i kaj god još ima,orkestar i klavir ne da. Eh,da,stiglo se u osnovnoj sve.
Imam na biranje da mi odmah režu taj nokat,il da čekam do praznika,al mi se onda ne da cijele praznike bit doma i šepat. Tak da mislim da ću im reć da mi to režu,pa šta bude bude.

E jučer gledam neš ono Otvoreno,već je na kraju,i pita Hloverka nekog lika da da završnu riječ. I veli ovaj tupan: "ja bi za završnu riječ pitao ministra ..............." Ma joj,to se tolko može čovjek nasmijat na te neke emisije,strašno. I tak,mislio sam,sad ću fino moć gledat spidermana u tri kak nejdem na trening,a ono vidim na teletekstu neki crtić SUPERROBOTOV MAJMUNSKI TIM,il tak neš. Il oni su mi isto dobri SOS KROKAČI. Ma strašno,ko to smišlja nezive za te crtiće. E a jedan isto zauzima mjesto među njima. Onaj neki MALI ROBOTI il kak se već zove. Ma daj sam poslušajte tu pjesmu,mene to fascinira. Ja onda moram tu pjesmu poslušat i pogledat taj crtić jer je to tolko blesavo,kak neko može smislit nešto tak glupo meni je to nevjerojatno,ma jadna djeca. Štrumfovi su bili zakon.

Ma idem,ne znam kaj,moram si nabavit neku igricu il nešto,jer ću poludit doma. Još ću počet i lektiru čitat. E da,moram se iselit iz kuće do 25.5.,prodali smo. Sam drugi stan di bi trebali ić još nije gotov skroz pa ću negdje na ulicu na kojih mjesec dana. Ak me neko oće primit nek se javi. Niš,ajd bok


Beni

Post je objavljen 15.03.2006. u 22:18 sati.