Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/richi3

Marketing

Nastanak band-a US 5...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Lou “Veliki tatica” Pearlman je jedan od najvećih svjetskih glazbenih producenata. Njegovi “specijaliteti” su američki boyband-ovi. On je osnovao grupe: Backstreets Boys, N’Sync i Natural, te je preko castinga stvorio O-Town.
Sada je opet “u akciji”. Naravno bez castinga: četiri, kasnije tri, američka člana su već bila u band-u, i on je krenuo u potragu za četvrtim, odnosno petim članom. I još k tome, u Njemačkoj! Četvorica, koji se natječu za četvrog i petog člana su već odabrani, a to su Michael (18), Christoph (16), Roger (23) i Peter (22).
I tako su kroz reality show “Big in America”, koji se mogao pratiti na njemačkoj televiziji, odabrani članovi konačnog postava grupe. Kao što se i moglo primjetiti natjecanje je bilo vrlo tijesno i naposlijetku, što zbog tjelesnog izgleda, što zbog glazbenog i plesnog talenta, su odabrani Christoph i Michael.
Sada je band potpun – zovu se US 5, članovi su Christopher Richard Stringini (16), Christoph Watrin (16), Michael Johnson (18), Izzy Gallegos (21) i Jay Khan (23), njihov prvi singl je “Maria”, kojim su se uspjeli popeti do najviših mjesta američkih i njemačkih top ljestvica.
Toliko o nastanku novoga boyband-a na “zvjezdanom” nebu.



Post je objavljen 15.03.2006. u 20:41 sati.