Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bloodstuff3

Marketing

ostani miss manson!!!! (i maj lajf saks....oduvijek....)

hello pipl! da ev...ja se mal promjenila. prije sam imala onak smeđu kosu pa sam se sad ofarbala u crno...da....jesam. i zakon mi je. bash mi se sviđa ta boja, a i ljudi su mi rekli da mi dobro stoji tak da je vald onda i dobro.da.;).onak, shta mi se danas dogodilo u shkoli....ja i lucija nismo igrali tjelesni.(a ni veky) i kristina mislim imali smo test iz kemije, a ko volli komad iz kemije? tak da smo uzeli knjige i mal shtrebali (ok, ja sam imala i krosanu s chokoladom......joj tak ju volim, a ipak neznam ju jest...heh....mislim izgledam ko da sam si stavila masku od chokolade na facu kad to jedem). I dođe do nas ona pichka od lika iz tjelesnog i pochne nam srat shta jedem(o) i uchimo pod satom. kažem ja njemu kao shta onda i da tak i tak ne radimo tjel. pa shta draugo onda da radimo. on onak ostavite. mi nismo htjeli i ovaj se tolko dero na nas i oteo nam knjige. ja popizdila!!! i ja njemu onak: Nemate pravo da se derete na nas tako i zasht ste nam to sad uzeli?????!!!!!!!!!!!!! i kaže meni ta primitivna pichka da che mi opalit shamar!!! e, onda je meni puko potpuno film pa sam mu nasrala sve shta mu vjerojatno josh niko niko nije reko!!(mislim, on che meni shamar opalit!!!!?, pa ko je on!!!)......i onda su mi cijeli dan srali svi moguchi i neoguchi ljigavci iz shkole (mislim osim ljudi....ono nas....)..tak da mi se nije dalo ostat na zadnjem satu.....ma koji su to kreteni. ja bi njih sve zapalila!!! gorite svinje jedne!!!!!

da i tek kad tak budete izgorili chemo se aj bar mal smirit.......jel ipak su profe, nastavnici, uchitelji...ma svi su oni jednaka smecha...da....;)
jesu!! al ko ih....uglavnom...gledala sam slike i tak i skužila koliko mi se sviđa piercing na jeziku i usnici.....vaauuu....bash mi se to užasno sviđa i htjela bi si nesht od tog i napravit(al to josh stoji daleko u zvijezdama i ne bash užasno blizoj buduchnosti), al nisam bash sigurna....shta vi mislite o tom svemu?



E, da!!!! imam josh nesh važno!! kao prvo želim ovaj post posvetiti jojod dobroj osobu koji (iako ne poznam) jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako,jaaaaaaaaako VOLIM!!!!!! e, a ta je osoba
miss manson!!!!!!!!!!!!! razmishlja o tome da izbrishe blog, ali ja kažem NE!!!!!!!!!! jednostavno ne smijesh izbrisati blog jer te svi jaaaaaaaaaaaaaako lolimo i svijet bloga bi bio samo upola tako lijep da nema tebe! zato nam nemoj otich!!! nadam se da i svi vi tak mislite. jer ak tak mislite je nesmijete pustit da nam ode!!! da!!! et.....to sam vam htjela rechi. al imam josh nesh! sam za miss manson !uživajte!!!! ;);););)



Image hosting by Photobucket


Post je objavljen 15.03.2006. u 16:23 sati.