Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princesssara

Marketing

A budala li!

Ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji na blogu nekoga ogovaraju spominjajući njegovo/njeno ime (npr.profesora).I kaj onda im to netko isprinta i oni lijepo dobiju ukor,bilo je jučer na Dnevniku.A budala li!

U životu i dalje ne cvjetaju ruže.Na francuskom sam 11 od 16 i gle čuda,ni to mi ne ide!Ne znam zašto moja profesorica misli da sam dobra.Joj ja fakat ne znam što mi se dogodilo:prije sam bila vesela osoba i uvijek nasmiješena i nisam se samosažalijevala,a pogledaj sad!Čista suprotnost!Čak su mi i profesori rekli da kaj je meni,nekako izgledam iscrpljeno i umorno,ali se bar ne žale na ocjene (moram se malo pohvaliti ipak podiže samopouzdanje :o),a meni to treba jer je moje ispod nule i to mogu zahvaliti svojim dečkima kojima nikada ne izgledam dobro niti bilo što radim dobro,a kada im spustim onda se ljute).Stvarno sam se promijenila i priznajem,izgledam kao vampir.Užasno. I vidi opet se žalim! Moram prestati.

Ja bih dečka(već govorim po 100 put),ali ga ne mogu naći.Ostat ću sama.Isuse završit ću kao Nanny Fine samo kaj ne ću naći muža i ne ću nositi suknjice.Ah,netko mora i to :o(

Daj neka me netko razveseli...

Pusa i pozz svima...



Post je objavljen 15.03.2006. u 15:43 sati.