Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lesbien

Marketing

...BEZ NASLOVA... (amb)

Ležala sam i gledala tv i odjednom sam dobila potrebu da napišem nešto... Radit se o meni i mom osobnom životu...
Uglavnom, bila sam u vezi 3 i pol godine i prekinule smo. Nakon toga smo malo zajedno pa opet nismo... Nikad ne znam na čemu sam s njom, a ni ona ne zna šta je s nama. Pokušam biti s drugom. Dati joj sve šta mogu, ali me nešto koči i samo mi je ONA u glavi. Čujemo se mi i sve je to ok, ali ne znam dali mi je teže kad sam s njom ili kad nismo zajedno. Ne znam dali šta razumijete, ali... takva je situacija... Znam da me voli i znam da ja volim nju i zato mi ovakva situacij još teže pada.
Znam da ponekad treba poslušati razum i pustiti stvari ili osobe koje voliš, do čega ti je stalo radi obostranog dobra i sreće, ali ni ja ni ona to ne možemo... Ne mogu pustiti ono šta volim... Jeli to sebično od mene... ?!
Imam stalno prilike biti s nekim i nude mi se prilike krenuti u novi život, s novim ljudima i svime, a ja to samo odbacujem. Jedan put sam pokušala "na silu" biti s nekim i vjerujte mi, požalila sam. Ne radi sebe ili te osobe, nego zato jer sam ju toliko jako povrijedilada me toga sram. Mislim, ona je shvatila da ja volim NJU i da nikad neću biti potpuno njena tako da je to prihvatila nakon nekog vremena. Ali posljedice koje sam ostavila na njoj šta se tiče ljubavi me muče i zbog toga niti ne pomišljam upuštati se ponovo u tako nešto. Stalno se tjšim da treba proči vremena i da će onda sve biti ok, ali šta ako to vrijeme nikad ne dođe?! Ako ću u svakoj tražiti NJU ili svaku uspoređivati s NJOM!?
Ne znam šta da više napišem jer sam se opet dovela u situaciju da imam miljon pitanja u glavi, a ni jedan pravi odgovor...


VJEČNO ĆU TE SPOMINJATI U ŽIVOTU, U SAMOĆI,
USAMLJENA JEDNOG DANA U CRNU ĆU ZEMLJU POĆI!
KD VIDIŠ DA ME NEMA, OSJETIT ĆEŠ ŠTO SU BOLI
JER NITKO NEĆE MOĆI TAKO SILNO DA TE VOLI...




Post je objavljen 15.03.2006. u 12:39 sati.