Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Korizma iliti 'Proglas svim zemljama svijeta: "Opustite se"'

Risk-Red Storm

Korizma je vrijeme istinske radosti i veselja za sve neraste - lascivnog recitiranja biblijskih tekstova, tih oh so ludih i raskalašenih nedjeljnih misa, raspjevanih hapšenja i zabijanja čavala u slabine pogrešno optuženih, neizbježnog (i u tradiciju duboko usađenog, bogu hvala) obiteljskog nasilja – ali(!) i odricanja za svakog bogobojaznog gusara i muškarca koji drži do sebe i svoga mirisa.

Mojom odlukom, svaki će se član posade nečega odreći u sljedećih nekoliko tjedana kako Bog, njegova ekipa i zaštitnik gusara (i KUD Idijota) - sveti Jebem, ne bi popizdili i sve nas zajedno odagnali u kurac (gdje su vatre vječne, a SIDA je radost).

Kao v.d. kapetana ovog broda, na meni je da pružim primjer ostatku posade i odreknem se nečega meni bitnog, te da se istoga pridržavam idućih mjesec dana. Odluku je bilo mnogo teško donijeti, ali su duge noći provedene nad Mojom prvom Biblijom (u slikama za slijepe) u stanju religiozne zatravljenosti napokon urodile plodom – odlučio sam odreći se osvajanja svijeta. Da, dobro ste čuli – u sljedećih mjesec dana Kapetan NEĆE OSVAJATI SVIJET! Ovo je uistinu najveća žrtva koju sam mogao podnijeti, te sugeriram svim priznatim, nepriznatim i imaginarnim državama svijeta da se ubrzano razvijaju, prosperiraju i množe u sljedećih nekoliko tjedana (Ovo se ne odnosi na Sloveniju, Antarktiku, Tursku i Ekvator – to nisu države, već zajebancije). Svakoj državi, dakle, dajem termin do Uskrsa da nešto naprave od sebe. Gradite obranu od moje vojske - pobijte ženu, djecu i starce ili tako nešto... Budite originalni, dovraga.

Tekst ovoga posta prevest ću na nekoliko svjetskih jezika i poslati ga na email adrese vođa svjetskih sila. Putinu i onom Kinezu neću nakon što mi nisu odgovorili na mejl u kojem sam im "objavio rat". Sad se durim i boli me kuka za njih. Pardon, kurac.

I mala napomena: ja ne priznajem postojanje vremenskih zona (taj koncept mi nikada nije bio sasvim jasan) tako da nitko nije tu u prednosti – svima rok traje do istog trenutka – kada se mamuran probudim na Uskrs; tada se osvajanje svijeta nastavlja po već predviđenom planu – čuvenoj taktici 'Crvenog vjetra' koju sam patentirao igrajući Rizik u stanju tjeranja.


cap'n Blackadder

Ljubavnik&Ratnik




Post je objavljen 14.03.2006. u 22:35 sati.