Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Dječje radosti

Koje su dobrobiti odgajanja i druzenja sa svojom djecom?

Hihotanje ispod pokrivaca svake veceri.Vise ljubavi nego vam srce moze izdrzati.Puse poput leptirica i zagrljaji.Beskrajna cudjenja djece kada vide mrave,oblake,more i tople kolace.Ruka,koju mozete drzati,cesto zaprljana marmeladom.
Partner za puhanje balona,izradjivanje papirnatih zmajeva,gradnju pjescanih kula i za skakutanje niz stepenice.Netko s kime se mozete smijati do suza i kraj koga nikada ne morate odrasti.Mozete dubiti bundeve,igrati se skrivaca i hvatati krijesnice.Dobivate ispriku da mozete citati Zgode mede Vinija zvanog Pooh,gledati nedjeljne crtice ili ici u kino na premijeru najnovijeg animiranog filma.Dobivate prilike da zakvacite s magnetom na frizider,crteze srca,duga,cvijeca,kuca,cestitke za rodjendan i za Majcin dan.
Postajete heroj jer ste skinuli frizbi s krova garaze,sto ste popravili gumu na biciklu,izvadili trn iz prsta ili sto trenirate djecju nogometnu ekipu,koja nikad ne pobjedjuje,ali ipak za nagradu dobiva sladoled.
Dobivate prva mjesta u promatranju prvih koraka,prve rijeci,prve voznje na biciklu i prvog spoja.U ocima djeteta ste besmrtni.Dodatna grana se dodaje vasem obiteljskom stablu zivota,a ako imate srece i imate cete i unucad,kad ostarite.
Dobivate znanja iz podrucja psihologije,pedagogije,komunikacije,medicine koja vam nijedan fakultet nece moci dati na taj nacin.
U ocima djeteta,imate moc potjerati cudovista ispod kreveta,izlijeciti slomljeno srce,otjerati strah i dati ljubav bez rezerve.
I na svoj nacin,djeca ce vam ljubav vratiti.

(nepoznati autor iz SAD-a)


Post je objavljen 14.03.2006. u 22:18 sati.