Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivona17

Marketing

pLjuG@ N@ PlJuGu...

Image Hosted by ImageShack.us


...veliki, veliki pozz svima....evo danas je opet prošlo dobro....nisu me ono ništ pitali u školi i to je najbitnije......samo kad se sjetim velikog odmora....brr...ovi levati izgrudali su me...uff........snijeg se topio na meni.......kako mrzim zimu.....joj.....kašljem užasno......joj........danas nenormalno.......popila sam sve moguće tablete, al ono ništa i dalje.........još ja pljugam ko idiot...........joj te pljuge.........raska mi danas rekla da me neželi više vidit s pljugom u ruci....heheh....moš mislit........ja joj na satu riptala ko neka konjina...ona popizdila......ma l00l....sve je to zajebbbbb.......sutra pišem neki šugavi test...nesmijem dobit komad........nesmijem.......i tako...sutra se vald bojam.....ugl. u subotu opet neka luda pijanka danas sam čula.......ma bit če l00d0..........aaaaa.......sutra očim.......heheh....
evo vam jedan zanimljiv članak pa ga prokomentirajte malo..............pozz
kiss !!!!!!!!!!
VOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Image Hosted by ImageShack.us


evo što se širi našim osijekom ::::::::

Ona na stolu, bez grudnjaka, a kasnije i gaćica. Pjeva i pleše, a prijateljica je snima mobitelom. Radnja je to najnovijeg filmića kućne radinosti koji uveseljava osječke srednjoškolce.


Najnoviji filmski uradak 'slobodnog sadržaja' još je jedna u nizu potvrda da mobiteli učenicima više ne služe samo za telefoniranje. Lavinu koju je zakotrljala Severina, čini se, neće biti tako lako zaustaviti, pogotovo među mlađom populacijom, koja pada pod utjecaj trendova. Većinom onih negativnih.

Ako može Paris Hilton, koje su pune sve hrvatske i inozemne trač-novine, ako može Seve nacionale, koja će Hrvatsku predstavljati na pjesmi Eurovizije, zašto ne bismo mogle i mi, razmišljaju tinejdžerice svlačeći se pred kamerama na mobitelima svojih vršnjaka.

Gotovo da ne prođe mjesec da javnost općenito ne razveseli nečiji erotski filmić, a ovih dana jedan takav uveseljava osječke srednjoškolce. Snimljen je mobitelom i prikazuje učenicu koja na ritmove narodnjačke pjesme Dara Bubamara - Vero nevero izvodi striptiz.

"Pojavilo se prošli tjedan i jako se brzo proširilo školom. Nema tko to nije vidio. Kažu da djevojka ima oko šesnaest, sedamnaest godina i da je iz Tenje", otkrio je Večernjem listu jedan od učenika osječke Elektrotehničke i prometne škole.

Dodao je kako školom kruže priče da su nakon nedavne pojave filmića seksa u jednoj od srednjih škola u Tvrđi učenici ostajali bez mobitela. Zbog straha da i on ne ostane bez svoga, obrisat će mladu plesačicu s mobitela, ali sigurnosna kopija već se nalazi na računalu.

Posjedovanje materijala pornografskog sadržaja, u kojem su akteri maloljetnici kažnjivo je djelo, ali u policiji ističu kako do oduzimanja mobitela i njihovog pregledavanja u ranijem slučaju nije dolazilo. Izvršena je tek kriminalistička obrada i razgovori s učenicima.

"Cijela bit ovog problema leži u činjenici da je današnjem čovjeku život monoton. Ne postoji stvaralaštvo u radu i ljubavi, pa se čovjek kroz vlastite frustracije okreće konzumaciji - živi da gleda tuđi život. Poseban su problem mladi, jer oni su povodljivi i na njih se takve stvari lako hvataju. Razlog tome je manjak kontrole od strane njihovih roditelja, ali i nastavnika, no problem leži na savjesti društva i države. Hrvatska ima ljudski kapital koji ne cijeni dovoljno, pa zato i proizvodi samo 4K: konobare, kelnere, kriminalce i kurve", mišljenja je osječki sociolog Ante Lauc.

Samouvjeren nastup mlade Tenjanke i ne odaje dojam da je filmić s mobitela pobjegao slučajno. Ministarstvo obrazovanja planira uvođenje zdravstvenog odgoja, koji će sadržavati i cjelinu o ljudskoj spolnosti, pa se očekuje da će i to pridonijeti adekvatnijem ponašanju učenika.






Post je objavljen 14.03.2006. u 20:03 sati.