Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Malnar cenzurirao reprizu Noćne more


Žarko Puhovski i Željko Malnar u studiju Z1 (photo by Kemal Mujičić)


Bloger Željko Malnar i legendarni autor "Noćne more" u nedjeljnoj reprizi svoje emisije na televiziji Z1 cenzurirao je dijelove koji su se ticali vrijeđanja Tomislava Karamarka, aktualnog ravnatelja POA-e i njegova nekadašnjeg poslovnog partnera iz tvrtke Soboli d.o.o. A u emisiji koja je išla u živo Malnar je između više puta rekao da bi Karamarko trebao ševiti Slađu. Pitao je gosta Slavena Leticu jel' i on impotentan kao Karamarko.
više na 45 lines.info

Zadovoljan što se Malnar u reprizi autocenzurirao ravnatelj POA-e Tomislav Karamarko jučer popodne se u pečenjarnici na Črnomercu susreo s Ivom Farčićem, jednim od odvjetnika Ante Gotovine. Farčić je navečer gostovao u "Otvorenom" Hloverke Novak Srzić. Zaključak o Farčićevom nastupu kod Hloverke nameće se sam od sebe.

Najbolji nastup kod Hloverke na temu haaškog suđenja Slobodanu Miloševiću imao je prof. Ivo Josipović zapitavši se kako to da je HTV skoro nezamjetno pratila tijek suđenja. Zar nije mogla prenositi neka bitna svjedočenja? U odsustvu interesa javne televizije za izvještavanje sa suđenja Slobodanu Miloševiću sadržan je stav vodstva HRT-a prema suđenjima za ratne zločine općenito. Sjetite se samo koliko je HTV izvještavao sa suđenja Norcu, Grandiću i Oreškoviću. Minimalno. I sad kao treba ukinuti ICTY, pa prebaciti suđenja u Hrvatsku. Znači li to da bi HTV redovito izvještavao sa suđenja Gotovini, Markaču, Ademiju, Čermaku, Norcu...? Malo morgen!

Nakon, također pohvalnog nastupa sinoć u "Otvorenom" profesor Ivo Šimonović danas je imao posla na promociji diplomiranih pravnika u Muzeju Mimara. Među ostalima, uručio je diplomu i Zlatku Mateši, istoimenom sinu bivšeg hrvatskog premijera, čije lice je cvalo od sreće.Post je objavljen 14.03.2006. u 19:20 sati.