Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/basketcasedookie

Marketing

i`m not lazy....... i think

eto ipak nism lijena i odlučila sam napisat post, iako kratak. ali bolje išta nego ništa.
uglavnom, uspjela sam se dić u 6 i otić na natjecanje. test je bio poprilično zahtjevan. rezultati (još uvijek neslužbeni) bili su suprotni od mojih očekivanja. ja sam mislila da sam rješila samo 60% testa, ali me je profa ugodno iznenadio kad sam ga nazvala, rekavši mi da sam ostvarila 88% i da najvjerojatnije idem na državno!!!!! tak sam happy!!! nemrem vjerovat!!! baš sam neki mali štreber. ha ha zezam se. nisam. jednostavno mi engleski jako dobro ide. uglavnom, da ne duljim: dan nije mogo bolje proć.
nadam se da me sutra nitko od profesora neće pitat, jer mi se neda učit. koliko ja znam, nebi me smjeli pitat jer sam bila na natjecanju, bar se nadam.
u petak mi je natjecanje iz prve pomoći. to mi uopće nejde. zanima me koji ćemo ove godine biti: zadnji ili predzadnji. prošle smo bili predzadnji. jadan onaj kojem ću morat pružit prvu pomoć ak se nađem u takvoj situaciji.
niš, idem sad svirat gitaru da se malo opustim. do subote bi trebala naučit svirat hey joe!!! naučit ću NE. ne stignem. teško je. ajd probat ću se potrudit.
jel netko od vas svira neki instrument i kak vam ide?


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service



Post je objavljen 14.03.2006. u 18:05 sati.