Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lore

Marketing

o yeeee sto sam pametna danas uh uh

... dobro vam popodne svima!!
uuu sto sam danas pametnaa uffff
aaaaa otkad nisam osjecala ovu energiju u sebi, ( ponavljam aaaaaaaa ),a danas doslovno izbijaaaa iz mene :))
istina sinoc sam kao kokos zaspala oko 19 navece i probudila se jutros oko05:45,nema se sta reci - mogu spavat kao africka koala i vise hahahaha
-otisla sam pjevuseci na fax i jedvaaa cekala kad ce sat poceti,imala sam zarkuu zelju da cujem sta ce nam to novo uvazeni nasi profesori reci,ma bilo je predivnoo,uzivalaaa sam,cak sam se ulovila da otprilike na temelju logickog zakljucivanja sam znala koncept teorije i koju ce s cim povezati,ma nema bas sam danas pametna :))),ali svemu sto je lijepo brzo dodje kraj ne??? i tako zavrsi se predavanje a ja ostala zedna jos rijeci ....pa sam do kuce improvizirala - u svakom stablu,kuci,zemljistu sam vidjela ekonomsku teoriju te odgovarajuci grafikon hehe ( blago se BiH kad dodjem na vlast mozda je izvucem iz stagnacije ha-ha )
i onda negdje na pol puta,uspinjem se stepenicama i zamislite ugledam zutog leptira!!!! aaaaa to je prvi ove godine da sam ga vidjela!!!! mmmmm!!!! mogu mislit kako je sad kuci na selu predivno,priroda se budi .....
,grad je skoro pa otporan na te promjene.....zgrada je zgrada,cesta-cesta...... a ono malo stabala sto ima je tuzna slika grada :(( ali ok. nemoze sve ni biti isto!!!
- upala sam u sobu i odvrnula madonnu i njenu 'like a prayer' - imam jednu lijenuuu docimerku mislim da mi sad psuje sve u sebi jer sam je vjerojatno probudila ali hehehe bas zelim biti malo zlocasta :)))
-jaooo necete vjerovati; vijest br2 je - ODSELILA MI SE DOCIMERKA KOJA MI JE RUZU RAZBILA!!!!!! aaaaaaaaaa pa.....!!!!! ma predivno,napravi 'belaj' pa zdimi !!!!! hmm pa gdje je ta pravda????

-u 16h opet predavanje,-nastavak -hehhh nadam se da cu ostat 'pametna' do tad :))))
pozz svim kolegama blogerima i svim kolegama ekonomistima bili blogeri ili ne!!!!

P.S -lijo ti ima da po diplomiranju povedes Hrv. a ja BiH prema EU - loooool
( zvijer se umirila,hmmm malo mi to cudno,bojim se ovog zatisja .....ali pssssttt nek spava djava je odnija )

saint st patrick's day 2006

saint st patrick's day 2006




Post je objavljen 14.03.2006. u 12:16 sati.