Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novembar

Marketing

Dobro jutro!



Danas sam, za pravo čudo, ustala u 10 sati! Skoro pa sam srušila moj osobni rekord. Danas mi dolazi prijateljica iz Buja, Melanija. Ona je moja najstarija prijateljica. Znamo se od 5 godine života, otkad sam ja došla u Novigrad 1994. Dugo se nismo vidjele pa ćemo valjda imati puno tema za razgovor. Upravo gledam tv koji je iznad mene (tata ga je tako mudro postavio), i samo se živciram. Na HRT1 neki urnebesno dosadan dokumentarac, na HRT2 Parlaonica (koju ne volim) a na RTL koje iznenađenje - Dadilja. Repriza, naravno. Ne znam koji put četvrti čini mi se, ali zar čelnicima RTL-a nije jasno da nam se ne da gledati tu kreštavu dadilju tokom cijele godine, dvaputa dnevno i vječito isto? No, RTL je već stvorio svoj imidž - reprize, švabske serije, reprize, i neizbježni jeftini filmovi uz pokoji tračak svjetla! Žalosno ako misle da će naše jadno gledateljstvo dugo izdržati takav program! Srećom tu je Nova Tv, koju zaista volim pogledati! Osim dobrih filmova skoro svaki dan, tu možete pogledati mnoštvo različitog sadržaja. Ja npr. najviše volim pogledati Kućanice, Svi vole Raymonda, Will i Grace i sl. I naravno, naš najbolji sitcom - Naša mala klinika. Doduše, malo jesu dosadni sa prevelikim brojem sapunica, ali netko i to gleda. Ja sam inače veliki fan sapunica, ali sam ih prestala gledati pred koju godinu, iz meni samoj nepoznatih razloga. Možda su sapunice pomalo na lošem glasu, ali su u biti vrlo korisne. Zahvaljujući njima, posve dobro razumijem španjolski, što će mi dobro doći na maturalcu ove godine! A i ubijaju suvišno slobodno vrijeme...
Kad sam već zapela na našim tv programima, ne smijem zaboraviti dobri stari HRT. Pomalo su dosadni sa svim tim dokumentarcima i izravnim prijenosom saborskih sjednica, ali imaju najbolje zabavne emisije poput Večernje škole, Uzmi ili ostavi, Najslabije karike... A redovito pratim i našu, po meni, najbolju sapunicu Ljubav u zaleđu. Tu je naravno, legendarni Dnevnik, koji volim pogledati s vremena na vrijeme. Ponekad pogledam i emisije kao što su Otvoreno, Latinica, Brisani prostor. Dakle, glavni adut HRT su upravo takve emisije. I naravno, što se sportskog programa tiče, tu je HRT broj 1!
Šta reći nakon ovog mog posve neplaniranog jadanja o (ne)sposobnostima naših tv kuća? Pa ništa, idem sad srediti sobu pošto izgleda kaotično, i ostatak dana ću dangubit po kući... SEE YOU!



Post je objavljen 14.03.2006. u 10:57 sati.