Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogo2005

Marketing

NESTO JE TRULO U DŽAVI DANSKOJ(hrvatskoj)

Privedena cijela ekipa ‘Nocne more’



Malnar, Jaran i Ševa s maketom premijera Sanadera pojavili su se ispred Sabora i Vlade

Željko Malnar i njegova snimateljska ekipa koja je pripremala novu epizodu televizijske emisije “Nocna mora” privedeni su danas poslijepodne u I. policijsku postaju zbog skeca s lutkom premijera Ive Sanadera ispred zgrade Sabora.

Malnarovi glumci Jaran i Ševa pojavili su se poslijepodne ispred zgrade Sabora s kartonskom lutkom Ive Sanadera odjevenom u policijsku uniformu i intervjuirali saborske zastupnike.

- Bilo je zabavno jer su zastupnici u pocetku bili zbunjeni i nisu znali o cemu se radi. Ubrzo je stigla policija i maknula nas od zgrade Sabora, objasnivši nam da tamo ne smijemo snimati. Mi smo se uredno pomaknuli prema zgradi Vlade, ali i tamo su nas potjerali. Tada smo se odlucili spustiti u Mesnicku ulicu, ali i tamo se pojavila policija, legitimirala nas i privela u postaju. Naglašavam da su policajci bili maksimalno korektni i smijali se cijelo vrijeme - objasnio je incident Željko Malnar koji je nakon razgovora u policiji pušten bez prijave, kao i ekipa “Nocne more”.

Na ideju o lutki premijera u policijskoj uniformi Malnar je došao vidjevši lutke policajaca postavljene kod pješackih prijelaza kraj škola u gradu. Kaže da je u policijskoj postaji bilo više smijeha nego neugodnih situacija, a jedini koji se bojao bio je njegov ministar Ševa. - S obzirom na to da je djevac, prepao se da ce noc provesti u ženskom zatvoru. Ipak, smatram da je indikativno da se u ovoj zemlji ne smiju zbijati šale - rekao je Željko Malnar.



Post je objavljen 14.03.2006. u 09:40 sati.