Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

Cenzura i Roy Keane

Nevjerojatno, sada će nam provjeravati kaj pišemo po blogovima, pa ako koristimo vulgarni argot, vrijeđamo profesore ili učenike, prijavljuju nas... toliko o freedom of speech.

Kao prvo; ja bi se zabrinuo da sam profesor i da učenici pljuju po meni i ne vole me. Zapitao bih se što ja tu krivo radim, i pokušao bih drukčiji pristup.

Kao drugo, ja o vama( profesorima ) ne namjeravam pisati, libo me racku. Postoji vrlo malo profesora koji bi me nagnali da pišem o njima, tako da bih jedino o Ševi i još možda kojem profesoru mogao pisati u dobrome svjetlu, ali neću, imam život.

Kao treće, svađe i nesloga je sasvim normalna u našim godinama. Pa haljoo? Ja se ne sviđam svakome niti to pokušavam, a to kaj neke kolege iz razreda ne volim nije vaš problem. Pljuvati ću po čemu i- kome god hoću, comprende amigo? To vas se ne tiče, zato sod off...

Četvrta stvar, ako psujem, to je stvar moje opće nekulture, a to kaj ja tu i tamo psujem nije bed, barem ne pušim. Samo biljke i osobe koje nemaju emocija nisu nikada opsovale- evo, ja sam završio kod ravnatelja g. Miliše jer mi je psovka u bijesu izletila, i ravnatelj nije digao nikakvu strku oko toga, razuman čovjek ne?

Tako, sada sam zbog cenzure prisiljen pisati ovakve gluposti...

U ono vrijeme reče Jahve Roy Keanu,
odi u Irsku te si izgradi vikendicu,
Amen...

saga se nastavlja

Post je objavljen 13.03.2006. u 23:12 sati.