Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

Za beEeeEEEbItAaAA i sk8era!

Danas ću posvetiti ovaj post jednoj curi koja ni sama nezna šta bi sa sobom, pa se nadam da će joj nakon što ovo pročita biti barem malo lakše:-)

Image Hosted by ImageShack.us

Dakle...tko god je pročitao njen blog i zadnji post zna o čemu se radi. A tko nije nek ga pročita pa će znati o čemu je riječ. Ona je još uvijek "zaljubljena" u tog jednom sk8era i njoj nije jasno kako to kad je mislila da ga je zaboravila i krenula dalje. Mislim da dosta ljudi ima koji su u sličnoj ili njenoj situaciji. Ja znam da sam ja u istoj situaciji kao ona i nemogu joj točno reći kako da krene dalje i šta točno da napravi jer ni sama još nisam to skužila, ali mogu joj reći da treba proći vremena. Pogotovo ako je s njim veže jako puno vremena i još više uspomena onda je teže. Šta je osoba s nekim više povezana to će trebati više vremena da se ta osoba "preboli"...iako u biti se nikad neće skroz preboliti jer će ipak na neki način ostati u tvom srcu i zauzimat će neko posebno mjesto kod tebe. Koliko god vremena prošlo ipak kad ga vidiš neće ti biti svejedno. Osjetit ćeš leptiriće u trbuhu i sva ćeš se trest, osjetit ćeš "ljubav", ali opet ne kao onaj prvi dan kad si ga vidjela i kad si se baš u NJEGA zaljubila. Osjetit ćeš nešto što će te vezati za njega do kraj života i po tome ćeš ga uvijek pamtiti...To će biti posebna ljubav koju osjećaš prema nekome tko ti je jeko promijenio život (u dobrom smislu) i koji te naučio šta to znači voljeti. Onaj kojemu si prvi put rekla VOLIM TE i koji je tebi isto to rekao. Netko tko te isto tako voli i kojemu značiš jako puno,ali ipak vas nešto rastavlja da budete zajedno. Ali vas opet veže ta vaša poseban "ljubav". Veže vas jedno veliko i trajno prijatejstvo.
Tako ja imam tu jednu posebnu osobu koja mi neopisivo jako znači i koji me naučio voljeti. Ostali smo dobri prijatelji iako u zadnje vrijeme naš odnos malo je klimav,ali svejedno ga jako volim i neću ga nikad zaboraviti...iako je on mene možda već zaboravio. Nije to ONAJ o kojem sam pisala prije nego moj prvi dečko i moja prva prava ljubav...

Image Hosted by ImageShack.us


Mala sve će s vremenom proći i biti će lakše,nemoj ga na silu htjeti zaboraviti jer tako onda ga nećeš zaboraviti za stvarno nego ćeš ga samo spremiti negdje duboko u sebi...a onda jedan dan on može opet doplivati do svjesti i bit će ti opet teško. Polako, korak po korak ga puštaj. Pusa:-)

Post je objavljen 13.03.2006. u 21:02 sati.