Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/topusko

Marketing

Ova je godina počela veoma zanimljivo. Najprije su nas zasuli plastičnim bocama, pa ptičjom gripom, pa smjenom u Vladi i koječim drugim.
Mi, na žalost, uspavani sve smo to nemoćno gledali i komentirali između sebe, onako potiho i proučavali zakone, uredbe i što sve ne.
Iako smo u prvim postovima obećali da ćemo redovito pratiti sva događanja u Topuskom, aktualne događaje i iznositi svoje prijedloge želeći na taj način izazvati Vaše komentare, malo smo zastali i zapeli.
Nije da se baš ništa ne događa u ovom našem mjestu, ali nije se baš puno niti pomaklo naprijed. Iako, moramo priznati, neki naši prijedlozi su se i usvojili i polako se ostvaruju.
Da se podsjetimo apela našeg županijskog vijećnika da se svako novorođenče nagradi jednokratnom pomoći od strane općinske vlasti pa do onog ogledala koje je postavljeno na onom nepreglednom zavoju prije Doma zdravlja.
Nećemo sve zasluge pripisati sebi, ali ima tu mrvica naše inicijative i hvala onima koji su nas poslušali.
Drago nam je da još uvijek nekome stalo do našeg bloga i na taj način ga održavate na životu. Stoga, sutra je novi dan, a s njim i novi post.


Post je objavljen 13.03.2006. u 21:05 sati.