Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/basketcasedookie

Marketing

it´s me again!!

Evo mene opet! zašto opet? zato što sam, kao i mnogi drugi, morala ponovo napravit blog. započela sam tek sad jer mi se prije nije dalo. neda mi se ni sad, ali, eto, nemam kaj za radit.
danas nisam morala u školu jer mi je sutra natjecanje iz engleskog pa imam slobodan dan za učenje. učila sam, naravno, NE! neda mi se. što znam, znam. nije da ću proć na državno. tolko pametna nisam. ujutro mi je sestrična došla na kavu. zajebavale smo se i gledale spotove. bilo je OK. bar mi je vrijeme brzo prošlo. onda sam morala skoknut do škole na poslijednji dogovor s profom. sutra se moram dič najkasnije u pol 7 jer u 7 moram krenut na natjecanje. užas. garant ću zaspat. dakle, ja bi sad trebala kao učit engleski. kak da to učim? to ili znam ili ne znam. nikad nisam učila engleski pa neču ni sad. istina. razočarat ću profesora, al kaj se može.
na neku foru sam uspjela dobit 5 iz testa iz hrvatskog. tvorba riječi. pol tog nisam znala, sve su mi drugi rekli.
nemam blage o čem više da pišem. više nemam blage i neda mi se. možda se odlučim pokrenut pa sutra neš napišem. možda napišem kak je prošlo natjecanje. ne znam vidjet ću dal će mi se dat, a do tada ROCK ON or something.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 13.03.2006. u 18:32 sati.